1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda poprvé bodovala. Odnesly to Citice


Branky


14. M. Hamouz - 18. M. Dobeš , 48. M. Dobeš
0

Citice přivítaly na svém hřišti v rámci 3. kola krajského přeboru tým Hvězdy Cheb, která se v dosavadním průběhu sezony trápila a nedokázala získat ani jeden bod. To se ale změnilo právě na hřišti Sokolu, který podlehl Hvězdě 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva si na začátku poločasu vytvořila několik šancí, ale ujala se až ta v 14. minutě z kopačky Miroslava Hamouze, který otevřel stav utkání a získal pro Citice jednobrankový náskok. O který však domácí brzy přišli. Za čtyři minuty totiž mířil přesně Miroslav Dobeš a bylo srovnáno. Hra se poté přelévala nahoru, dolů, ale do konce prvního poločasu už branka nepadla. 

 

Hvězda se hned ze začátku druhého dějství ujala vedení. V 48. minutě mířil přesně mezi tyče podruhé v zápase Miroslav Dobeš. Citice se po zbytek zápasu hnaly za vyrovnáním, ale proti jim byl výborný brankář Klimov, který za svá záda už nepustil ani jednu střelu domácích borců. Citice tak podlehly Hvězdě Cheb 1:2.



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - M. Moule [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] , R. Pinta [-] - M. Kessl [-] , J. Dlouhý [-] (76. J. Šalena [-] ) , D. Psota [-] - L. Mika [-] , M. Hamouz [-] - F. Vilček [-] (49. T. Burda [-] )

FK Hvězda Cheb
E. Klimov [-] - M. Větrovec [-] , R. Liguš [-] , J. Netrval [-] , J. Neumann [-] - V. Hampl [-] (90. T. Balák [-] ) , A. Fidler [-] , M. Hlivjak [-] , R. Žídek [-] , M. Dobeš [-] - L. Hajmacher [-]

ŽK: 53. T. Burda , 85. M. Hamouz , 89. J. Bílek - 70. R. Žídek , 80. J. Neumann , 85. A. Fidler , 87. R. Liguš . ČK: 90. J. Bílek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hányš Martin - CHRÁSTECKÝ František, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.