Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas připomínající přestřelku u O.K. Corralu!


Branky


0

Náskokem pro domácí tým skončil prohrou a vítězstvím pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdy se nevzdávat

Útoky převyšovaly obrany a utkání tak klidně mohlo skončit 10:10. V úvodu zápasu Sokol Lipová neproměnila dvě šance. A jak se říká, nedáš, dostaneš.Ve 24.min vstřelil první branku Patrik Kovařík, ze Studánky, a tím vyvolal přestřelku, která neměla jednoduchý konec. Uplynuly čtyři minuty a ve 28.min. Pavel Uhlík vrací úder a vyrovnává tím stav utkání. Zápas byl bezesporu vyhecovaný a hráči se snažili nasázet co nejvíce gólů do soupeřovy branky. Necelých sedm minut na to František Repčík ukazuje, který z týmů hraje na domácí půdě a skóruje ve 35.min do protihráčovo branky na 2:1. Blíží se tak skoro konec první půle, ale to nedělá problém Marku Tůmovi ve 43.min dorovnat a jít s týmem za stavu 2:2 do kabin.

Je to jasný konec ?

Začíná 2.poločas a hráči se vrací na trávník s danými pokyny. Boj teprv začal a Miroslav Čerňanský v 51.min uklidil míč do brány a tím zas táhne svůj tým kupředu. Hostující tým, se ale nevzdává a bojuje zuby, nehty, a tak již zmíněný Pavel Uhlík pálí další gólovku v 57.min, a tak se začíná od znova.Výsledek je 3:3, ale ani jeden z týmů nevypadá, že by s tímto výsledkem byl spokojený.Převážně dalších 30min hra začala být nestálá a hráči začali být unavení.Vyvrcholení zápasu přichází až v 85.min, kdy po výborné týmové akci dává gól opět Marek Tůma, a tím už dotáhl svůj tým k vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Třikrát jsme prohrávali a třikrát jsme vyrovnali a nakonec v samém závěru jsme dokázali vstřelit i vítěznou branku. Z toho důvodu si vítězství velmi vážíme.



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
P. Kašpárek [-] - P. Mirga [-] , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] , E. Müller [-] , P. Rožánek [-] , F. Kokta [-] (65. F. Ent [-] ) , D. Müller [-] , P. Kovařík [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - P. Slovák [-] , M. Hurtoš [-] (88. L. Anděl [-] ) , J. Luňák [-] , P. Uhlík [-] , T. Setnička [-] , J. Musil [-] , M. Tůma [-] , J. Žahourek [-] (85. P. Mezera [-] ) , K. Irlweg [-] , J. Luňák [-] (46. V. Břinčil [-] )

ŽK: 60. M. Hurtoš , 80. V. Břinčil .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ďugel Pavol - HANILEC Přemysl, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.