1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže Plesná porazila Lipovou a je druhá


Branky


0

Jiskra Plesná přivítala na svém hřišti v rámci 3. kola I. B třídy tým Lipové. Plesná jako nováček soutěže dvakrát zvítězila s čistým kontem, pak ale dostala od Nové Role sedm branek a snažila se na domácím hřišti sjednat nápravu proti týmu, který bodoval ve všech třech utkání. A podařilo se. Poctivá obraná hra Plesné a jedna vstřelená branka znamenala vítězství 1:0 a posun na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Plesnou a Lipovou bylo od první minuty bojovné. Slibně vypadající útočné kombinace obou mužstev však končili na velkém vápně a většinou se ani k jednomu brankáři míč nedostal. I proto skončil první poločas bezbrankovou remízou. 

Ve druhém dějství se dostala Plesná zásluhou Aleše Votruby do vedení v 57. minutě. Od té doby byli domácí hráči aktivnější a Lipové nedávali příliš šancí k vyrovnání. Výjimkou byla 90. minuta, kdy hostující hráč trefil po standardní situaci břevnou Koňarikovy brány. Plesná na domácím hřišti udržela čisté konto a v této sezoně neinkasovala na své půdě ani jednou. I díky tomu se drží na průběžné druhé pozici. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Myslím si, že v bojovném utkání jsme byli především v prvním poločase fotbalovější, bohužel jsme nedokázali lépe vyřešit některé slibné situace. Po změně stran nás zaskočil gól z pěkně provedeného trestného kopu domácích, což se na naší hře negativně projevilo. Nerovný terén vyhovoval spíše domácím, kteří se s ním lépe vypořádali a byli na něj lépe připraveni. Nám komplikoval kombinaci, ale nechceme se na něj vymlouvat. Měli jsme možnost utkání aslespoň vyrovnat z množství standartních situací, ale dokázali jsme z nich vytěži pouze břevno v poslední minutě. Chtěli jsme zastavit vítěznou sérii domácích na jejich hřišti, kde dosud neinkasovali, ale to se nám nepodařilo.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
M. Koňarik [-] - J. Bikar [-] (82. J. Poláček [-] ) , D. Masopust [-] (32. J. Francúz [-] ) , V. Bláha ml. [-] , P. Schaller [-] , B. Votruba [-] (86. M. Francúz [-] ) , A. Votruba [-] , T. Endler [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-]

TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - P. Slovák [-] , S. Dlouhý [-] , V. Břinčil [-] (68. J. Luňák [-] ) , K. Irlweg [-] , P. Mezera [-] (46. P. Uhlík [-] ) , J. Musil [-] , M. Tůma [-] , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] , T. Setnička [-]

ŽK: 5. V. Bláha st. , 35. J. Štefek , 55. V. Bláha ml. - 63. P. Bílek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ŠIMÁČEK Petr, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.