2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném boji s Habartovem bere Lipová dva body


Branky


0

Lipová přivítala na svém hřišti v rámci 2. kola I. B třídy tým Baníku Habartov. Vyrovnané utkání v teplém počasí nakonec skončilo remízou 1:1. Prémiový bod za penaltový rozstřel získali domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel jednoznačně lépe hostujícímu celku. Ten se totiž v 5. minutě po pohledné kombinaci zakončené Danielem Houdkem ujal vedení. Vstřelená branka pomohla ale spíše domácímu celku, který od té doby převzal iniciativu a snažil se o vyrovnání, které přišlo v 40. minutě a postaral se o něj Pavel Slovák.

 

Druhé dějství bylo vyrovnané. Habartov se oproti prvnímu poločasu zlepšil, naopak Lipové se téměř nic nedařilo. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce si jediné dvě šance vytvořil Daniel Houdek, který mohl utkání rozhodnout. Proti tomu byl ale brankář Mencl, který jeho dva pokusy zneškodnil. Utkání tak došlo do pokutového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči domácí Lipové. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Na úvod nás zaskočila rychlá branka. Poté jsme měli hru pod kontrolou, ale branka ze 3. minuty se na nás podepsala. Přesto, že jsme měli převahu, se nám podařilo vyrovnat až ke konci poločasu. Ve druhém poločase se nám už nedařilo vůbec, byli jsme nervózní a hra byla rozkouskovaná. Nepodařilo se nám už otočit vývoj utkání. Jsem rád, že máme dva body, i když se utkání tolik nepodařilo.

TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Nevím, jestli velké horko působilo na hráče, ale hra se utápěla na obou stranách v mnoha nepřesnostech a brankových příležitostí bylo poskromnu. Začátek nám vyšel výborně, po pohledné kombinaci jsme se ujali vedení. Pak jsme přenechali iniciativu domácím, kteří v zavěru prvního poločasu srovnali. Druhá půle přinesla vyrovnaný boj. Za zmínku stojí akorát dvě velké šance Daniela Houdka, které mohly rozhodnout zápas.j



Sestavy


TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] (88. R. Molnár [-] ) - P. Slovák [-] , S. Dlouhý [-] , J. Luňák [-] (46. M. Hurtoš [-] ) , P. Uhlík [-] , P. Mezera [-] , J. Musil [-] , T. Setnička [-] , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] , V. Břinčil [-] (75. K. Irlweg [-] )

TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] (66. V. Tichý [-] ) , D. Houdek [-] , M. Richter [-] , R. Mašek [-] , J. Křepela [-] , G. Hanker [-] (46. M. Janík [-] ) , L. Tamajka [-] , M. Plechatý [-] , A. Radimerský [-]

ŽK: 63. R. Mašek , 66. A. Radimerský , 68. M. Janík , 82. V. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Řáda Josef - PACHTOVÁ Michaela, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.