2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovské “béčko” si poradilo se Starou Chodovskou a bere tři body


Branky


19. J. Hejna , 63. J. Koranda - 14. P. Klaus , 22. T. Wolf , 61. T. Wolf , 76. P. Klaus
0

Stará Chodovská přivítala na svém hřišti zálohu Ostrova a toužila po prvním bodovém zisku v letošní sezoně. To se jí však nepodařilo, jelikož soupeři podlehla 2:4 a bez jediného bodu společně s Horním Slavkovem okupuje poslední místo tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe hostujícímu Ostrovu, který byl aktivnější na balónu a po zásluze se dostal do dvoubrankového trháku zásluhou Petra Klause a Tomáše Wolfa. Staré Chodovské se ale podařilo snížit na jednobrankový rozdíl a to po krásně kopnutém přímém kopu Jakuba Hejny, který nedal brankáři Richtárkovi sebemenší šanci. Do šaten se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu domácí Chodovsk i proto, že dalších několik šancí nebyl Ostrov schopný proměnit.

 

Druhý poločas hrála Stará Chodovská už lépe a v první čtvrthodině nepustila soupeře téměř k ničemu a hosté měli co dělat, aby svůj jednobrankový náskok uhájili. To se jim podařilo a navíc, když se konečně dostali do nějaké šance, dokázali si s ní poradit. V 61. minutě se prosadil podruhé v zápase Tomáš Wolf zvýšil na 3:1. Ostrovští se ale z dvoubrankového vedení neradovali dlouho. Za dvě minuty se totiž trefil Jiří Koranda a bylo to už jen 3:2. Stará Chodovská se snažila vyrovnat, ale to se ji nepodařilo a naopak přišela čtvrtá, poslední, branka Ostrova, o kterou se po krásném sólu postaral Petr Klaus. Stará Chodovská se už k žádné brance nezmohla a i přes dobrý podaný výkon prohrála s Ostrovem 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Petr Wolf: V zápasech s Chodovskou vždy řešíme, jestli budeme hrát první půli z kopce nebo do kopce. Tentokrát jsme začali z kopce. Prvních 10 minut jsme se sehrávs .ali a pak jsme zatlačili domácí na jejich půlku a zle jim zatápěli. Na naši hru na jeden dotek nebyli domácí schopni reagovat. Bohužel jsme z množství šancí vyprodukovali jen dva góly a čtyři břevna. Domácí jsme udrželi ve hře, protože se jim podařilo vstřelit gól po nádherně kopnutém přímém kopu. V druhé půli hráli z kopce domácí a bylo to znát. My jsme se snad prvních 15 minut nedostali za půlku, ale s vypětím všech sil jsme udrželi jednobrankové vedení. Když se hra trochu vyrovnala a dostali jsme se před branku soupeře, obtočil se Wolf kolem stoperů a zvýšil na 3:1. Zase jsme nedokázali dvoubrankové vedení udržet a po nedohodě našich stoperů a faulu brankáře se kopala penalta a domácí se stále drželi ve hře. Rozhodla 76. minuta, kdy Klaus svým pěším sólem obešel čtyři hráče, pohrál si s branářem a znovu získal dvoubrankový náskok. Na to už domácí nestačili zareagovat a náskok už jsme si v pohodě uhájili.

FK Ostrov B
Martin Hejna: V prvním poločase jsme byli horším týmem a prohráli jsme ho 2:1. Druhý poločas jsme ale soupeře zaskočili aktivní hrou dopředu, kdy jsme měli jasně navíc, ale bohužel se nám to nepodařilo zúčtovat brankově a naopak dva hostující brejky nám dali dva góly, takže pravidlo “Nedáš, dostaneš” se potvrdilo na sto procent.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Tatar [-] (66. L. Galla [-] ) , J. Volek [-] , J. Hejna [-] , J. Mašek [-] , J. Koranda [-] , J. Krásný [-] , L. Karpíšek [-] (80. R. Tomášek [-] ) , P. Dušek [-] , J. Švéda [-] , V. Noháček [-]

FK Ostrov B
P. Richtárech [-] - P. Klaus [-] , J. Zeronik [-] , Z. Řáda [-] , M. Karbula [-] (65. J. Blažej [-] ) - O. Jura [-] , Z. Vlasák [-] , F. Vraštil [-] , D. Novotný [-] , M. Rašman [-] , T. Wolf [-]

ŽK: 20. J. Krásný , 55. J. Koranda - 32. Z. Řáda , 59. P. Richtárech , 65. M. Karbula .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Balhar Ivan - HRNČÁL Jiří, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.