1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvládly zápas s Pyšelem


Branky


12

Domácí Čáslavice využily vlastního prostředí k výhře nad Pyšelem 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Čáslavice přivítaly na svém hřišti Pyšel a v tomto zápase měly být mírným favoritem. A to i přesto, že v posledním kole byly úspěšnější hráči Pyšelu, kteří si zastřílely proti poslednímu Opatovu v poměru 7:0. Čáslavice naopak nestačily na Rouchovany a podlehly jim 2:4. V loňské nedohrané sezóně se oba týmy rozešly smírně 1:1. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Domácí nastoupili v silně omlazené sestavě, což se projevilo na vlažném startu zápasu. I tak si postupně vytvářeli šance a jednu z nich se podařilo proměnit, když se ve 32. minutě prosadil Otakar Bulička, který tak dostal domácí do vedení 1:0.To nastartovalo hosty a začali být velmi nebezpeční, ale všechny jejich akce zastavila pozorná obrana v čele se skvělým Michalem Obůrkou. Přesto bylo utkání nadále otevřenou partií.  

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase začal festival neproměněných šancí domácích. Hosty podržel několikrát brankář Lukáš Teplý , který si zasloužil velikou pochvalu. Výsledek tak odpovídal průběhu zápasu. Čáslavice si tak připsaly další domácí výhru a nadále patří do skupiny týmů, kteří by měly bojovat o jedno místo v Okresním přeboru. Pyšel naopak tyto příjemné starosti mít nejspíš nebude, ale nejspíš se bude pohybovat v klidném středu tabulky 


Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Málek Rostislav, trenér: Domácí nastoupili v silně omlazené sestavě, což se projevilo na vlažném startu zápasu. I tak si postupně vytvářeli šance a jednu z nich se podařilo proměnit. To nastartovalo hosty a začali být velmi nebezpeční. Ve druhém poločase začal festival neproměněných šancí domácích. Hosty podržel brankář, který si zaslouží pochvalu. Výsledek odpovídá průběhu zápasu.




Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - M. Růžička [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] (46. D. Šmehlík [-] ) , R. Bastl [-] - T. Rygl [-] (65. J. Novák [-] ) , M. Šimek [-] , J. Vecheta [-] (74. M. Klika [-] ) , P. Špaček [-] (88. J. Mach [-] ) - O. Bulička [-] , P. Růžička [-] (57. P. Klika [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Sobotka [-] (74. J. Höfner [-] ) , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , O. Tůma [-] , D. Moudrý [-] , D. Kupský [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , M. Široký [-]

ŽK: 59. M. Růžička , 88. D. Šmehlík - 54. L. Sobotka .
Hráči zápasu: M. Obůrka - D. Moudrý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - VECHETA Roman (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem a Časlavice s přehledem zvítězí. Pyšel je silná především doma, z venkovních hřišť příliš bodů nevozí. Marcel Šimek se střelecky prosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích