6:1
(1:1)
40. M. Hála
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drmoul doma rozstřílel Tři Sekery


Branky


25. J. Mucek (p.) , 48. M. Langer , 66. N. Elias , 77. L. Černohorský , 82. T. Kafka , 88. T. Kafka - 40. M. Hála
0

Domácí pustili silnou defenzivu Tří Seker pouze k jedné brance a vyhráli jasně, 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, mužstva se střídala v držení míče a dokázala si i vytvářet šance. Do vedeni šli ve 25. minutě domácí zásluhou branky Jana Mucka. Hosté ale obdržený gól nepoložil a před poločasem dokázali vyrovnat. Ve 40. minutě vstřelil vyrovnávající gól Michal Hála. Do kabin tak šly týmy za vyrovnaného stavu 1:1.

Drmoul šel ale hned po přestávce do vedení. Ve 48. minutě se trefil Marek Langer, jenž tak vrátil domácím vedení. Za zlomový moment utkání se dá nejspíše označit třetí branka Drmoulu, kterou vstřelil v 66. minutě Elias Nebiyu. Domácí definitivně zlomili odpor soupeře v 77. minutě, kdy přidal čtvrtou branku svého mužstva Lukáš Černohorský. Hosté už v závěru zápasu rezignovali, což vyústilo v další dvě branky domácích. V 82. minutě zvýšil na 5:1 Tomáš Kafka a o šest minut později završil skóre zápasu stejný hráč. Drmoul tak porazil Tři Sekery 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Drmoul
M. Moucha, domácí: Hráči Drmoulu tentokrát nezůstali jen u líbivé hry, ale konečně zlepšili koncovku a z opět velkého množství šancí konečně začali skórovat, je třeba vyzdvihnout výborný pohyb, velkou bojovnost a morálku.




Sestavy


TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] (82. T. Nápravník [-] ) - P. Kóša [-] , J. Mucek [-] , M. Langer [-] , L. Černohorský [-] (86. Š. Jiří [-] ) , T. Kafka [-] - N. Elias [-] , T. Šelmek [-] (82. J. Kůta [-] ) - K. Novotný [-]

TJ Tatran Tři Sekery
L. Šilhán [-] - Č. Hrubý [-] , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] (20. M. Hurajčík [-] ) , V. Říha [-] (75. K. Pavlíček [-] ) , P. Kahun [-] , D. Kroft [-] , T. Jirásek [-] (80. M. Stolec [-] )

ŽK: 62. T. Kafka .
Hráči zápasu: M. Langer - M. Hála .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kobielský Julius - TOPINKA Jiří, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.