J. Schwertschal 26. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:00

2.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně doma podlehly Velké Hleďsebi


Branky


26. J. Schwertschal (p.) - 5. J. Kutil , 50. J. Kutil , 70. T. Pikl
0

Do Mariánských Lázní se přišlo na utkání okresního přeboru podívat 200 lidí, většina z nich ale nakonec s výsledkem spokojená nebyla.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do zajímavého střetnutí druhého kola vstoupili lépe hosté, kteří se už po pěti minutách hry ujali vedení zásluhou branky Josefa Kutila. Hra byla v první půli velice vyrovnaná, šance se střídaly na obou stranách. Nakonec to byli domácí, kterým se podařilo vyrovnat. Ve 26. minutě se prosadil Jan Schwertschal a stav byl vyrovnaný, 1:1. Do přestávky i přes šance na obou stranách nebyly k vidění další branky, do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Rozhodla bojovnost

Josef Kutil se prosadil po pěti minutách poločasu prvního a jako by si to v tom druhém chtěl zopakovat. V 50. minutě se hostující obránce opět prosadil a Velká Hleďsebe tedy vedla 2:1. Domácí se snažili svého soupeře zatlačit, vyrovnání ale stále nepřicházelo, udeřilo tak na druhé straně.  V 70. minutě zamířil přesně Tomáš Pikl, který tak definitivně rozhodl a třech bodech pro hosty. Velká Hleďsebe tak vyhrála v Mariánských Lázních 3:1 a připsala si důležité vítězství.

 



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
R. Veisnaipl [-] - V. Tišer [-] , J. Schwertschal [-] , P. Černík [-] , T. Černík [-] - J. Martínek [-] (60. T. Votava [-] ) , P. Šimice [-] , O. Kretschmer [-] (78. F. Vopička [-] ) , M. Schwertschal [-] , D. Žižka [-] (71. J. Bednár [-] ) - A. Paur [-]

TJ Sokol Velká Hleďsebe
J. Pecher [-] - V. Vránek [-] , A. Novák [-] , P. Šanda [-] (47. J. Šanda [-] ) - L. Baťko [-] , J. Korec [-] , O. Charvát [-] , M. Trubač [-] (46. J. Šlechta [-] ) , T. Pikl [-] - J. Kutil [-] (88. L. Kutil [-] ) , M. Vrána [-] -

ŽK: 38. V. Tišer , 68. O. Kretschmer .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmat Robert - TOPINKA Ondrej, ŠIMÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.