1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hleďsebe ovládla utkání v Drmoulu


Branky


28. R. Klofanda - 5. M. Vrána , 18. J. Kutil , 60. J. Kutil , 78. J. Kutil
0

O vítězství hostujícího týmu rozhodl kromě jiného hattrick nové posily, Josefa Kutila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start hostů

Hleďsebe vstoupila do zápasu skutečně výborně a po pěti minutách se ujala vedení. Prvním střelcem svého klubu v nové sezoně se stal Michal Vrána. Hosté pokračovali v aktivitě, což se jim podruhé vyplatilo v 18. minutě, kdy se poprvé v zápase prosadil Josef Kutil. Drmoul se snažil soupeři jejich údery vrátit, což se jim nakonec po deseti minutách podařilo, přesným střelcem byl Roman Klofanda. Oba týmy si do poločasu vytvořila i další šance, ty se ale neujaly, do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

 

Kutilova produktivita rozhodla

Domácí, nabuzeni kontaktní brankou, vstoupili do druhé půle aktivně a dokázali si i vytvořit šance, ty ale nedokázali přesně zakončit, případně dokázal zasáhnout hostující gólman Pecher. Jeden z klíčových momentů nastal v 60. minutě, kdy se podruhé prosadil Josef Kutil a upravil tak skóre na 3:1 pro Velkou Hleďsebe. Kutil se po dalších osmnácti minutách trefil znovu a v prvním utkání sezony tak zakončil hattrick. Jeho tým tak zejména jeho zásluhou vyhrál na hřišti Drmoulu 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Velká Hleďsebe
p. Baťko, zástupce V. Hleďsebe: Pěkné počasí, hodně diváků. Měli jsme perfektní vstup do nové soutěže, myslím, že zasloužená výhra. Co jsme měli, tak jsme proměnili, naopak domácí své šance nedali.



Sestavy


TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - K. Novotný [-] , M. Purkrt [-] , R. Klofanda [-] - Š. Jiří [-] (46. D. Bolek [-] ) , J. Mucek [-] , T. Kafka [-] , L. Černohorský [-] , T. Nápravník [-] (46. J. Kůta [-] ) , P. Kóša [-] - N. Elias [-]

TJ Sokol Velká Hleďsebe
J. Pecher [-] - V. Vránek [-] , A. Novák [-] , K. Bystřický [-] , P. Šanda [-] - J. Korec [-] , O. Charvát [-] , M. Trubač [-] , L. Baťko [-] - M. Vrána [-] , J. Kutil [-] (80. L. Kutil [-] ) -

ŽK: 7. R. Klofanda .
Hráči zápasu: R. Klofanda - J. Kutil .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - TOPINKA Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.