0:4
(0:1)
18. M. Capl
53. D. Tvrdek (p.)
66. M. Capl
77. J. Berky (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Verušičky si jdou tvrdě za svým


Branky


18. M. Capl , 53. D. Tvrdek (p.) , 66. M. Capl , 77. J. Berky (p.)
0

Verušičky mají zase o krůček blíže k titulu, od kterého je dělí už jen jeden zápas. Ovšem vízeství o víkendu nebylo zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krvelačný boj o první půli

FK Verušičky do zápasu nastoupily s jasným cílem, kterého se po celý zápas držely stůj co stůj. Nikoho nepřekvapí, že cílem bylo vyhrát, ovšem ne každý hraje o titul, tak jako Verušičky. Avšak tým z Krásného Údolí šel do zápasu se stejným cílem a to vedlo k vyhecovanému a tvrdému fotbalu, kde  nikdo nedal nic zadarmo. TJ Slavia Krásné Údolí velmi znepříjemňovalo hru Verušikám, které nemohly hrát svojí hru. V 18. minutě Verušičky vysvobodil Capl Antonín, po nenápadné akci, kterou zakončil přesnou střelou z vápna. Verušičky se mohly uklidnit a hrát dál svůj fotbal. Po gólu hra pokračovala ve stejném vyhecovaném duchu, což fanoušky určitě těšilo. Avšak dalšího gólu se do konce první půle nedočkali. 

S titulem to myslíme vážně!

Po zahajovacim hvizdu se do toho odpočaté jedenátcky opět pustily a pokračovaly v tempu, z prvního poločasu. Tým FK Verušičky měl lehce navrch a pomalinku přebíral nadvládu na hřišti, která se projevila ne dlouho po začátku druhého poločasu. Obránce z Krásného  Údolí byl donucen zastavit nepřátelského útočníka v rozporu z pravidly, po čemž  následovala penalta. K penatlě, s odhodláním poslat Verušičky do vedení, se postavil Tvrdek Daniel. Proměněno, 2:0. Za stavu 2:0 Verušičky mohly hrát svou hru, což se jim dařilo a zápas ze svých "nohou" už nepustily a ukázaly, že to s tím titulem myslí vážně, když na své konto přidaly ještě dva góly, kterými se mohou chlubit Berky Jakub a Capl Antonín.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Krásné Údolí
František Kaňka: Správně vyhrocený zápas, který jsme ve druhém poločase vzali do svých rukou a ukázali svojí fotbalovou převahu.

FK Verušičky
Vlastimil Olejník: Výsledek hovoří za vše. Soupeř byl lepší a důraznější.



Sestavy


TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Kokšál [-] , P. Olejník [-] - D. Vlček [-] , M. Korunka [-] - R. Hrabě [-] , M. Michalec [-] - O. Olejník [-] , J. Frank [-] , D. Flígr [-]

FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - J. Berky [-] , F. Kubka [-] , D. Šaradín [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , D. Tvrdek [-] , J. Tomka [-] (69. K. Tvrdek [-] ) , P. Berky [-] , M. Capl [-] , P. Kvasnička [-]

ŽK: 34. D. Flígr - 51. P. Kvasnička , 67. M. Capl , 71. J. Berky .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sakáč Jan - DVOŘÁK Jiří (N), HIKL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.