Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno naplno bodovalo v Jindřichovicích, ale snadné to nebylo


0

Při pohledu do tabulky Vás jistě hned napadlo, že tady asi nebylo, co řešit. Jenomže ti pozornější si jistě vzpomenou, kdo jediný mimo Starého Sedla, dokázal obrat Krásno o body. Ano, byly to právě Jindřichovice, proti kterým se Krásnu už dlouhodobě moc nedaří. I proto se k tomuto utkání upíral nejeden pohled nadšených fanoušků, kteří hladově vyhlíželi překvapení kola. Jenže nakonec marně, ačkoli tomu tedy moc nechybělo. Jindřichovice sice dokázaly smazat dvoubrankové manko, ale nakonec o jednu branku přeci jen prohrály. Krásno už tak má na čele tabulky opět šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno hrálo zodpovědně a první půli hravě ovládlo

Krásno začalo daleko lépe a od začátku mělo vše ve svých rukách a hrálo s naprostým přehledem. Jindřichovice byly na hřišti zkrátka až druhé. Hosté měli více za hry a vytvářeli si celkem pohodlně větší množství šancí. Už v jedenácté minutě je navíc dostal do vedení Wolfgang Lorenz, který tak vtiskl svému týmu do rukou herní pohodu. Ve druhé půli to byl zkrátka zápas hostů. Dlouhou už se jim ale prosazovat nedařilo, ale nakonec to beztak přišlo. V závěru poločasu se trefil také Lukáš Šereda, což už znamenalo pro Krásno velmi slibné vedení.

Rychlý nástup Jindřichovic nakonec nestačil

Úvod druhé půle vyšel domácímu celku dokonale. Už v osmačtyřicáté minutě dotáhl svůj tým blíže Krásnu hlavou po centru ze standartní situace přesnou hlavičkou Tomáš Havlík. Domácí měli jednoznačně více ze hry a nakonec se dočkali zaslouženě také vyrovnání, když Surový perfektně uvolnil Petra Fojtíka, který brankáře překonal velmi tvrdou a přesnou střelou. I nadále měly Jindřichovice více ze hry a zdálo se, že utkání otočí a půjdou si pro velmi cenné tři body. Jenomže ve dvaasedmdesáté minutě rozvlnil síť díky protiútoku Roman Schlossbauer ml. a Krásno opět vedlo. Jindřichovice se ale nevzdaly a stále minimálně o body sympaticky bojovaly. A nakonec se trefily. Halou opět přesně zamířil Tomáš Havlík, jenomže sudí jeho branku pro nějaký faul jeho spoluhráčů neuznal. Na více už se ale domácí nezmohli a po krutém rozhodnutí sudího se museli smířit s těsnou porážkou.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): V první půli bylo lepší Krásno, mělo více ze hry, hrálo lépe, mělo více šancí a zaslouženě vyhrálo o dvě branky. Ve druhé půli jsme ale rychle vyrovnali, zlepšili jsme se a měli jsme více ze hry my. Nakonec ale rozhodla ještě jedna branka Krásna a my jsme prohráli. Škoda, remíza by byla super. A nechybělo moc, protože nám sudí neuznal podle mě jasnou branku, a tím rozhodl. Bylo to vyrovnané a hodně vyhecované utkání, které však sudí celkově nezvládal.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Voves [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Mika [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Krásno
M. Homolka [-] - K. Šereda [-] , O. Pikal [-] , V. Kvapil [-] , P. Michalec [-] (75. R. Trnka [-] ) - P. Poplštejn [-] , M. Kvapil [-] , L. Šereda [-] , W. Lorenz [-] (90. T. Pinc [-] ) - K. Václavík [-] (88. J. Husák [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-]

ŽK: 13. J. Lavrenčík , 55. L. Rehák , 60. J. Mika , 63. K. Surový - 75. P. Poplštejn , 78. L. Šereda .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Koutský Tomáš - SUCHAN Martin (N), MASOPUST Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.