1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Novém Sedle nepadl jediný gól, výhru si tak Baník zajistil až při penaltách, Spartak odjíždí s bodem


Branky


0

Nové Sedlo mělo před utkání jen o jeden bod více, než Spartak, což z tohoto utkání dělalo zápas o pozici, které bývají vždy velmi vyostřené a napínavé. Avšak nikdo nejspíš nevěděl, co vše od něj lze vlastně čekat, protože oba týmy zatím rozhodně nenaplňují svůj potenciál a všichni čekají, kdy se proberou a začnou vyhrávat tak, jak se od nich čekalo. Napovídat trochu mohl také výsledek z jejich letšního vzájemného utkání v předehrávce sedmého kola, která otevírala novou sezónu. V té mělo Sedlo nakročeno dvoubrankovým vedením k dobrému výsledku, ale nakonec padlo těsně 3:4. A napínavé to bylo i tentokrát, avšak s tím rozdílem, že padalo málo branek, tedy spíše žádné nepadaly a o vítězi musel za stavu 0:0 rozhodnout penaltový rozstřel. Ten ovládl Baník Union, který tak Spartaku oplatil porážku z úvodního kola celé sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanému a bojovnému zápasu chyběly branky

Od začátku se hrálo velmi vyrovnaně a pohledně. Oba týmy mají mnoho dobrých a kvalitních hráčů, hrají přímočaře a mají dobrý a rychlý přechod do útoku, což potvrdili i v tomto utkání. Opticky měl možná maličko více navrch Chodov, ale ani ten se nedostával příliš do žádných šancí, jen zkrátka více ovládal hru přes střed hřiště. Nové Sedlo bylo možná o něco úspěšnější v ofenzivní činnosti a dokázali častěji vykombinovat obranu soupeře, ale také jim vždy něco chybělo. Navíc na obou stranách zářili brankáři, kteří se nakonec postarali o bezbrankový poločas.

A znovu bez gólů

C ose šancí týče, tak ve druhé půli ještě atraktivita utkání maličko poklesla. Chodov byl stále na stejné vlně a většinu jejich ofenzivních snažení buď zakončila neúspěšná střela zpoza vápna, nebo ofsajd, ale Novému Sedlu se také přestalo dařit v té finální fázi, kdy si musli dovytvořit dobře rozjetou šanci, a tak se diváci branek opět nedočkali. Ve všech případech opět zaváleli brankáři a při bezbrankovém stavu po devadesáti minutách se muselo v Novém Sedle pokračovat při penaltách.

Od Vodenky se štěstí odklonilo

Zatímco dominance ze strany domácího brankáře Rychny zůstala nepřemožnena, na druhé straně se od gólmana Vodenky štěstí odklonilo a on třikrát inkasoval, zatímco Chodvu se při střelbě nepoštěstilo ani jednou. Takže bylo brzy rozhodnut. Nové Sedlo zvítězilo po penaltách 1:0. Bere tak dva body a v tabulce tak Chodvou odskkuje a navíc se dostává před Jindřichovice na šesté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Kubišta (Baník Union Nové Sedlo): Byl to hodně bojovný fotbal. Z naší strany to bylo lepší v první půli, ve druhé už nám to vázlo v té finální fázi. Chodov docela kousal, měl dobrý přechod z obrany do útoku, ale také se k zakončení moc nedostával. Hrálo se zkrátka spíš ve středu hřiště. Myslím, že my jsme tahali za kratší konec, ale ta remíza tomu slušela.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém měly oba týmy šance, ale na obou stranách své týmy dobře drželi oba brankáři. Od našeho gólmana se ale odklonilo štěstí a to rozhodlo. Bod z venku je pro nás dobrý, ale mohli jsme mít dva, škoda.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
R. Rychna [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák st. [-] , M. Kubelka [-] - S. Suchý [-] , R. Sattler [-] , D. Patera [-] (70. J. Punčochář [-] ) - L. Macák [-] (46. D. Matejka [-] ) , K. Farkaš ml. [-] (65. P. Kiss [-] ) , M. Zajačik [-] (56. T. Kubišta [-] ) - P. Wýstrach [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - B. Benda [-] (46. L. Janoušek [-] ) , P. Macák ml. [-] (75. J. Pojar [-] ) , L. Machala [-] , J. Janovský [-] (46. R. Jesipčuk ml. [-] ) , S. Ševc [-] , J. Pinc [-] , R. Fojtík [-] , P. Macák st. [-] , P. Binias [-] (46. R. Jesipčuk st. [-] ) , M. Kopecký [-]

ŽK: 60. K. Farkaš ml. , 66. R. Sattler , 69. D. Patera , 88. P. Kiss - 53. M. Kopecký , 65. P. Macák st. .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - FATKA Jiří (N), CHÝLE Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.