B. Rychna 19.
T. Tefr 32.
D. Petřík 72. (p.)
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:30

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na závěr víkendu překvapení kola, Baník Union si poradil nečekaně s Lomnicí


Branky


19. B. Rychna , 32. T. Tefr , 72. D. Petřík (p.) - 75. J. Veselý
0

Nové Sedlo si možná dávalo za cíl, získat proti Lomnici alespoň bod, ale já osobně si myslím, že věřit v to ještě deset minut před utkáním, bylo poměrně bláhové. Asi nikdo nečekal, že by se zatím nevýrazné Sedlo mohlo proti Lomnici prosadit, ale bylo to tak. Hosté sice měli více ze hry, ale domácí měli štěstí při proměňování, podržel je gólman a bylo jim zkrátka přáno. Lomnice se nedokázala prosazovat a nakonec padla v Novém Sedle v poměru 1:3. Pro Baník jsou to jistě velmi důležité a cenné body, které jej prozatím posouvají na šesté místo před Oloví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo poslaly ke třem bodům dvě standartky z první půle

Lépe začala Lomnice, která měla hru ve svých rukách. Soupeře podle očekávání přehrávala a vytvářela si i nějaké drobnější šance, který mohla využít, ale nebylo ji to souzeno. To ji ale neodradilo a stále se tlačila dopředu, kde Sedlo tlačila k jeho brance. Ale zbytečně otevřela obranu a při novosedelském protiútoku si okolo dvacáté minuty musela vypomoci faulem. Domácí rozehráli standartní situaci centrem a Bedřich Rychna dokázal balón hlavou nasměrovat přímo do branky soupeře. Nové Sedlo tak využilo své prakticky první šance a to jej maličko dostalo na koně. Baník hrál dále už daleko uvolněněji a dokázal se Lomnici více vyrovnat, ale ta stále dirigovala tempo hry a měla minimálně opticky stále více ze hry. Ke konci poločasu ael přišla druhá rána. Opět standartní situace Baníku a míč se po jejím rozehrání centrem do vápna po odraze dostal k Tomáši Tefrovi, který s ním rozvlnil síť podruhé. To byla pro Lomnici těžká zkouška. Domácí moc šancí neměli, ale přesto se dvakrát trefili a lepší celek na hřišti odcházel do kabin s dvoubrankovou ztrátou.

Sedlo už svou výhru jen kontrolovalo

Nové Sedlo se ve druhé půli dokázalo maličko lépe bránit a utkání mělo celkem pod kontrolou. Nejnebezpečnějším hráčem Lomnice byl zejéna Veselý, kterého kouč posunul z obrany do útoku a on několikrát ze strany dobře zaútočil a prověřil brankáře. Minimálně jednou ale skórovat měl, když střilel z linie značky pro pokutový kop, akorát o nějakých pár metrů do strany. Kdo ví, jakým směrem by se pak zápas odvíjel, kdyby se Veslý trefil, nebo kdyby rozvlnil síť Bureš, který byl v podobné příležitosti. Ale to už nezjistíme. O pár chvil později totiž ve vápně fauloval Čipera a sudí nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. K tomu se postavil Daniel Petřík, který nekompromisní střelou nedal brankáři šanci a zvýšil na 3:0. Sedlo maličko polevilo a po následné vlastní hrubé chybě se prosadil Jan Veselý, který prošel mezi dvěma hráči a vystřelil. I díky teči této střely se nakonec balón dostal za Rychnovy záda, ale to už Lomnici nestačilo. Po zbytek utkání totiž paradoxně odpadla a na nic už se nezmohla. Závěr utkání už pouze okořenily dvě červené kraty, když chtěl domácí Tefr zdržovat hru a vyrazil protihráči balón z ruky. Oba se poté začali pošťuchvat a byli za to odměněni předčasnou sprchou. To už ale na výsledku nic nezměnilo. Nové Sedlo si tak došlo pro důležité tři body a může slavit velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): Přijela k nám silná Lomnice, ale my jsme si na ní věřili, sešla se nám dobrá sestava, přišli nám pomoci i někteří kluci z A-týmu a cítili jsme se opravdu silní. Lomnice nás zpočátku tlačila a kombinovala, ale nedostávala se do zakončení. My jsme poté ale využili standatrní situace a převzali jsme iniciativu. Poté jsem ještě navýšili a měli jsme velmi dobře rozehrané utkání. Pak už jsme se tlačili dopředu a své vedení jsme si drželi pod kontrolou. Jediný gól jsme dostali po zbytečné chybě, ale poté už jsme si vše za stavu 3:1 pohlídali. V závěru ještě na obou stranách padly dvě zbytečné červené karty, na každé straně jedna, ale ani to už nás mrzet nemusí. S výsledkem jsme tedy spokojeni a doufám, že nás tento výsledek jen nakopne k lepším výkonům v dalších zápasech.

TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Utkání bych ohodnotil tím způsobem, že my jsme hráli fotbal a Sedlo nám dávalo góly. My jsme se snažili hrát, drželi jsme balón, vše fungovalo, měli jsme i šance, ale bylo to pro nás opravdu zakleté utkání. Sedlo se dvakrát dostalo v první půli ke standartní situaci a obě využila. Ve druhé půli se trefili ještě z penalty a nebylo, co řešit. Zkrátka den blbec, utkání, ne které musíme zapomenout, sebrat se a jít dál.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
R. Rychna [-] - Z. Rubáš [-] , M. Pešák st. [-] , M. Kubelka [-] - D. Petřík [-] , D. Patera [-] , D. Matejka [-] (86. B. Rychna [-] ) - T. Tefr [-] , K. Farkaš ml. [-] (46. T. Kubišta [-] ) - B. Rychna [-] , P. Wýstrach [-]

TJ Lomnice B
M. Štěpanovský [-] - J. Veselý [-] , J. Stockner [-] , R. Knaf [-] , P. Malinkovič [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] , M. Zach [-] , J. Oršula [-] , R. Čipera [-] , R. Bureš [-]

ŽK: 63. M. Kubelka - 74. R. Schrehart . ČK: 84. T. Tefr - 84. R. Knaf .
Místo: tráva. Rozhodčí: Adamec Radim - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.