Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí je na vítězné vlně, nyní smetlo i Jindřichovice


0

Toto utkání mělo jenoznačného dirigenta. Jindřichovice neměly proti rozjetému Poříčí moc šancí a od začátku ztrácely. Baník se nikam zbytečně netlačil a postupným navyšováním si došel k jasnému vítězství v poměru 1:6. Jindřichovicím se celkově zatím příliš nedaří. Mají sice výkonostní výkyvy a občas se ukáží i v dobrém světle, ale jejich osmé místo mluví, konec konců, za vše. V příštím kole navíc narazí na lídra tabulky ze Starého Selda, které je rozhodně šetřit na svém hřišti nebude. Poříčí se tabulkou nyní proplétá výše. Po nedobrém začátku se totiž začíná konečně prosazovat a v tuto chvíli je již páté. Nad vodou ho drží především kanonýr Reitmeier, který i tentokrát zaznamenal hattrick a na dálku tak svádí souboj s Lukášem Šeredou z Krásna, kterému se však povedlo totéž a je stále o gól před Tomášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

Jindřichovice vstoupily do utkání velmi špatně a Krlálovské Poříčí nemuselo ani dlouho vyčkávat na to, jak se soupeř ukáže. Ihned bylo jasné, na čem tentokrát oba týmy jsou a tak se začalo hrát naplno.A Královské Poříčí z toho už brzy vytěžilo první branku ukání, když se po šikovné kombinaci ze hry prosadil Petr Thiele. Jindřichovice se po inkasování estačily ani rozkoukat a svůj střelecký souboj na dálku s Lukášem Šeredou z Krásna zahájil Tomáš Reitmeier, který se taktéž trefoval po akci ze hry. Poté přišel na chvíli útlum, ale pouze gólový, protože Poříčí své šance mělo stále, akorát na krátký čas vypadlo po produktivní stránce. Nakonec ale po první půlhodině hry přišel další zásah do sítě domácích. A opět u něj byl Tomáš Reitmeier, který si na své konto připsal už osmý zásah od začátku sezóny. Ale na osmičce se Tomáš Reitmeier dlouho nezasekl a už o pár minut déle se prosadil znovu a zkompletoval tak svůj hattrick. A bylo rozhodnuto, do konce poločasu se už nic nezměnilo a domácí neměli šanci se sebrat a vrátit se do utkání za stavu 0:4.

Poříčí odskočilo na rozdíl šesti branek a zbytek utkání se pouze dohrával

I z kraje druhé půle neponechali hosté nic náhodě a přistoupili ke své povinnosti velmi odpovědně. Soupeře tak stále přehrávali a nyní už skutečně definitivně zhatili jeho šance ne probuzení a body. Brzy navíc opět navýšili své vedení, když se prosadil ze hry také Marcel Hravánek. Ten navíc na nic dlouho nečekal a přidal také svou druhou branku, nejen v utkání, ale prozatím také v sezóně. Marcel Harvánek tak upravil už na 6:0 pro hosty a to už Poříčí uklidnilo. Hosté značně polevily a do hry se začaly maličko dostávat také Jindřichovice. A nakonec se po chvíli také i ony prosadily a připravili Zimmela o čisté konto. Petr Fojtík svým centrem našel ve vápně Karla Surovýho, a ten hlavou poslal balón do sítě. Závěrečných pětadvacet minut se už ale spíše pouze do hrávalo. Poříčí trochu pečlivěji uzamklo obranu a bylo hotovo. Stav už se totiž nezměnil a utkání za stavu 1:6 skončilo.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Jindřichovice hrály tentokrát velmi špatně a utkání si prohrály takřka sami. Ve všech fázích, po všech směrech a ve všech řadách. Zkrátka to byl nevydařený zápas.

Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Královské Poříčí B): My jsme jeli vlastně do neznáma. Jindřichovice se zatím projevují jako nevyspytatelný soupeř a my nevěděli, co od něj čekat. Přeci jen ale porazily Krásno a to už je dost cenný skalp. Takže jsme začali opatrně a zlehka, ale po prvních minutách bylo jasné, že jsme silnější. Dokázali jsme se sehrát a soupeře jsme přehráli. Chtěl bych ale ještě pochválit dva nové kluky, Vaculoviče a Wagnera, kteří k nám přišli, jako nové posily a odehráli velmi dobrý zápas. Pomohli k výhře, makali, ukázali svou mladou dravost a byli hodně platní.



Sestavy


FK Jindřichovice
K. Kulík [-] - E. Fojtík [-] (46. K. Zicha [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] (78. L. Kasl [-] ) , J. Račák [-] , J. Fujan [-] (46. L. Rehák [-] ) , M. Voves [-] , P. Rau [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Wagner [-] , T. Reitmeier [-] , P. Thiele [-] , M. Mikyska [-] , M. Harvánek [-] , T. Tesař [-] , L. Vévoda [-] , V. Číž [-] , Š. Dubaj [-] , J. Vaculovič [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hodač Petr - MIKA Jan (N), TUSCHINOVSCHI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.