Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Mochtína a Rakové rozhodly až pokutové kopy


Branky


0

Až pokutové kopy, na které byl úspěšnější domácí Mochtín, rozhodly vyrovnaný zápas jedenáctého kola s hosty z Rakové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe bojovně naladěné Rakové

První půle se lépe vydařila hostům z Rakové, kteří na půdu Mochtína přijeli bojovně naladěni a dokázali využít chyb domácího celku. Skóre zápasu otevřel už ve čtvrté minutě Alois Vrba a na dvoubrankový náskok odskočila Raková domácímu celku v sedmatřicáté minutě po zásluze Jaroslava Bartoše. Domácí Mochtín dokázal ještě do konce první půle snížit na 1:2, když ve čtyřicáté minutě zakončil Tomáš Babka.

Standardní hrací doba přinesla vyrovnané skóre 4:4

V úvodu druhé půle, do které šel domácí Mochtín s jasným cílem vyrovnat a otočit skóre, se opět zadařilo Rakové odskočit na dvoubrankové vedení, když podruhé v zápase zakončil v devětačtyřicáté minutě Jaroslav Bartoš. Svým cílům ale Mochtín následně dostál, o což se postaral Jiří Dolejš. Ten se nejprve trefil v šestapadesáté minutě a znovu pak o deset minut později v minutě šestašedesáté. A bylo srovnáno na 3:3. Raková přece jen vybojovala vedení zpět v jedenasedmdesáté minutě po zásluze Jakuba Lerbletiera, ale Jiří Dolejš opět zaúřadoval a v devětasedmdesáté minutě srovnal na 4:4.

Na penalty byli úspěšnější domácí

Neboť standardní hrací doba přinesla vyrovnané skóre, došlo na penaltový rozstřel. Na pokutové kopy byl úspěšnější domácí celek Mochtína, který si tak připsal dva body na své konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Soupeř těžil z našich chyb, kdy šel do vedení 1:0, 2:0, my jsme pak udělali na 2:1 do poločasu. Druhou půlku jsme se to snažili otočit, hned na začátku jsme dostali na 3:1. Pak se nám to povedlo udělat na 3:3, ale zase po naší chybě jsme dostali na 4:3, ale pak jsme to v závěru zase srovnali na 4:4. Byl to takový zápas hezký pro diváky, ale špatný pro trenéry. Takže dva body jsou zasloužené, ale chtěl jsem dneska tři."

TJ Sokol Raková
Lukáš Novák: "Přijeli jsme bojovně naladěni a projevilo se to hned do začátku utkání. I přesto, že jsme dvakrát vedli o dva góly, musím sportovně uznat, že si domácí tým zasloužil vyrovnat. My jsme opět odpadli fyzicky. A penalty, to už bylo kdo z koho. Gratuluji soupeři."



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Cihlář [-] , J. Žiak [-] , T. Dolejš [-] - Z. Toman [-] , T. Babka [-] , Z. Smolík [-] - Z. Plánička [-] (62. D. Kotlan [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] - P. Šveňha [-]

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - P. Smitka [-] (82. V. Štincík [-] ) , J. Rottenborn [-] (72. P. Vohár [-] ) , J. Silovský [-] , J. Lerbletier [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 44. J. Cihlář , 50. T. Babka , 78. Z. Toman - 39. J. Bartoš , 50. M. Reitspies .
Hráči zápasu: J. Dolejš - D. Kašpar .
Místo: Mochtín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Plzák Martin - ČERVENÝ Václav, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.