Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle poslala Chodský Újezd domů bez bodů


Branky


0

Zprvu vyrovnaný zápas dokázal domácí celek Žihle otočit ve svůj prospěch a díky své bojovnosti a zjednodušení hry vybojoval cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle přinesla Žihli dva zraněné

Domácí Žihle vstoupila do zápasu s Chodským Újezdem více než dobře. Už v první minutě proměnil Robert Otcovský a poslal domácí celek do vedení. Obrácenou stranou mince byli ale hned dva zranění hráči, střelec první branky Otcovský a o čtyři minuty později také Matěj Vrána, kteří museli střídat. Chodský Újezd zabojoval ke konci poločasu a Petr Pikl srovnal v šestatřicáté minutě na 1:1. Výborný výkon předvedl gólman hostí Radek Benda, který svůj tým výrazně podržel.

Domácí otočili ve svůj prospěch

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, v sedmašedesáté minutě proměnil Luděk Kozák a hosté šli do vedení. Naději a novou sílu vrátil domácím v pětasedmdesáté minutě kapitán Jan Najmon, který srovnal na 2:2. Do konce zápasu Žihle ještě přidala dvě branky, ve čtyřiaosmdesáté minutě navýšil Lukáš Rázek a v devadesáté minutě zápasu na 4:2 upravil Jiří Masopust.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Jak říkal pan Pospíchal, fotbal nemá logiku. My jsme dneska hráli jeden z nejhorších zápasů z hlediska výkonů, protože během dvaceti minut se nám zranili dva hráči, muselo se střídat. Do konce poločasu strašný. Prohrávali jsme na počátku druhého poločasu 1:2 a nakonec tedy bojovností a zjednodušením hry jsme to otočili v náš prospěch. Ale říkám, nemá to logiku."




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Otcovský [-] (14. T. Linhart [-] ) , S. Peterka [-] , M. Vrána [-] (18. F. Půta [-] ) , J. Masopust [-] , J. Najmon [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

TJ Chodský Újezd
R. Benda [-] - M. Beneš [-] , P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] - L. Jílovec [-] , J. Pešta [-] , M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - P. Pikl [-] , J. Zivčák [-] (66. L. Kozák [-] ) -

ŽK: 56. F. Půta , 77. J. Bulín , 84. L. Rázek , 89. S. Peterka .
Hráči zápasu: J. Najmon .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 75. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - PLZÁK Martin, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.