M. Trejbal 15.
M. Trejbal 55. (p.)
P. Opava 83.
3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodskému Újezdu se doma nedařilo, body veze domů Pačejov


Branky


15. M. Trejbal , 55. M. Trejbal (p.) , 83. P. Opava - 8. V. Panuška , 44. V. Šeba , 50. J. Kubaň , 57. J. Dytrt (p.)
0

V rámci šestého kola přivítal Chodský Újezd na domácí půdě celek Pačejova, který využil slabých míst v obraně domácího celku a domů si odváží cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačejov si ohlídal už první půli

Šesté kolo bylo pro pačejovské fotbalisty kolem úspěšným, dočkali se tříbodového vítězství na půdě Chodského Újezdu, tedy celku, s nímž mají velmi kladnou bilanci. Úvod samotného utkání hostům dokonale vyšel. Už v 5. minutě centr Vítka Panušky domácí brankář Čepelák podcenil a míč k překvapení všech skončil v síti. Domácí mohli kontrovat o tři minuty později, kdy v poslední chvíli výborný obranný zákrok Patrika Žáka zmařil Peštův průnik. Ve 13. minutě dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop po faulu v pokutovém území. Martin Trejbal se nemýlil a srovnal skóre na 1 : 1.  Další důležitý moment přišel ve 36. minutě, kdy se jako přes kopírák opakovala situace z úvodu utkání. Z levé strany centroval Milan Kubáň a míč opět domácí brankář špatně odhadl a ten se od tyče odrazil do sítě.

K vyrovnání se Chodský Újezd nedostal

Začátek druhého poločasu přinesl povedenou akci hostů. V 51. minutě Panuška poslal přesný míč do ulice Jardovi Kubaňovi a ten zvýšil na 3:1 pro Pačejov.  Domácí se však brzy vrátili do zápasu a to díky druhému pokutovému kopu, který v 59. minutě opět proměnil Trejbal. O minutu později se stejná situace opakovala na druhé straně. Po faulu na J. Kubaně se k exekuci penalty postavil Honza Dytrt a vrátil Pačejovu dvoubrankové vedení.  Hosté pak kontrolovali vývoj zápasu a nepustili Újezd k výraznějšímu tlaku. V 84. minutě však zkušený Opava přehodil Kubu Kozlíka a nastartoval závěrečný nápor. O dvě minuty později mohlo být vyrovnáno. Peštovu střelu zblokoval obránce do nečekaného obloučku a ten skončil na břevně Kozlíkovy branky.  To byla ale tečka za pohledným a dramatickým utkání, které řídil jako hlavní Lumír Kostelník, na čarách mu asistovali Daniel Ruda a Pavel Hromka.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: "My jsme hráli fotbal a oni dávali góly. Řada chyb byla na straně našeho gólmana. První polovinu jsme prohráli 1:2, byli jsme lepší, ale soupeř dal dva náhodné góly. Ve druhé půli navýšil Martin Trejbal a Pavel Opava. Celkově to ale bylo špatné."

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Již v loňském ročníku dokázal Pačejov svého soupeře dvakrát výrazně porazit a i s tou dnešní výhrou mu dokázal ve třech zápasech nastřílet úctyhodných 13 branek. Přitom Chodský Újezd patří mezi velmi silné soupeře, praktikuje útočný agresivní fotbal, na druhé straně však hodně inkasuje. A výsledek dnešního zápasu to jen potvrdil. Zápas se hrál už od 10 hodin a ranní odjezd v 7 hodin nebyl zrovna nejpříjemnější."



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , M. Beneš [-] , L. Pikl st. [-] - L. Jílovec [-] (77. L. Pikl ml. [-] ) , M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] - P. Chval [-] , P. Pikl [-] - J. Pešta [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Ticháček [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Dytrt [-] (86. J. Hosnedl [-] ) , F. Pelouch [-] (46. J. Kubaň [-] ) , V. Šeba [-] , P. Žák [-] (80. L. Šmrha [-] ) , M. Kubaň [-]

ŽK: 88. P. Chval - 33. V. Šeba , 44. P. Polena , 55. J. Kozlík .
Hráči zápasu: M. Trejbal .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kostelník Lumír - RUDA Daniel, HROMKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.