2:3
(0:3)
16. J. Najmon (p.)
36. S. Peterka
40. J. Najmon
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle ovládla zápas od první půle


Branky


66. P. Procházka , 69. A. Vrba - 16. J. Najmon (p.) , 36. S. Peterka , 40. J. Najmon
0

Fotbalový celek Žihle rozehrál utkání s Rakovou od prvních minut ve svůj prospěch, již v půli držel tříbrankový náskok. Raková v druhé půli postupně dotahovala a zápas zdramatizovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Žihli

Neskutečný vstup do zápasu předvedl hostující celek Žihle, když po první půli zápasu vedl 3:0. Nejprve proměnil pokutový kop v šestnácté minutě Jan Najmon. V šestatřicáté minutě navýšil vedení hostů Stanislav Peterka a o čtyři minuty na 3:0 ve svůj prospěch navýšil Jan Najmon. Domácí Raková si nechala první půli utéct a na soupeře se nedokázal dotáhnout.

Raková v druhé půli zabojovala

Naopak druhá půle byla ze strany Žihle spíše pasivní a Raková se na svého soupeře téměř dotáhla. Nejprve stáhl vedení soupeře v šestašedesáté minutě Pavel Procházka, o tři minuty později se nemýlil ani Alois Vrba. Do konce utkání ale Raková srovnat nedokázala, a tak body odváží domů Žihle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Lukáš Novák: "Nezvládli jsme první poločas, nechali jsme soupeře jít do tříbrankového náskoku a ve druhé půli už jsme se na něj nedokázali dotáhnout."

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Jsem spokojen jen s prvním poločasem. Ve druhém poločase místo abychom zvýšili na 4:0, tak jsme ztráceli na středu, vypadli jsme z role a nechali jsme to dojít do dramatu. Soupeř byl snaživý, ale naivní."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , J. Procházka [-] , M. Reitspies [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] (82. M. Běle [-] ) , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-] , L. Bůcha [-] , J. Kroc [-] (58. P. Procházka [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] , J. Najmon [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , R. Otcovský [-] , M. Tyr [-] (55. M. Vrána [-] ) , T. Krofta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 70. J. Břicháček , 76. L. Bůcha , 90. D. Kašpar - 28. T. Krofta , 71. O. Čapek , 82. J. Najmon .
Hráči zápasu: D. Kašpar - T. Krofta .
Místo: Raková. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PETRŽÍLKA Jiří, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.