0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice loupily v Horažďovicích!


Branky


0

Duel dvou nových týmů v soutěži, které v úvodním kole shodně nezvládly penalty, dopadl lépe pro hosty, kteří především zásluhou povedeného prvního poločasu zapisují na své konto vítězství.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a jako první zavelel k útoku jako správný kapitán Volín. Svou hlavičkou se mu ale skórem pohnout nepodařilo. Dobrou příležitost měl po chvilce po přihrávce Mareše Lavička, mladý útočník ovšem minul zařízení. Další příhrou oslovil jmenovec slavného moderátora tentokráte svého kapitána, ani ten ale síť nerozvlnil. A tak se asistent přeměnil na střelce a jeho skákavý pokus z obtížné pozice nebyl pro Rybára nikterak příjemný. Kralovice se ale nakonec přeci jenom dočkaly. Po zhruba půl hodině hry zatáhl míč až k prakticky brankové čáře Purkar, odtud nachází nepokrytého Jana Lavičku, který lehkým přizvednutím přehodil gólmana Horažďovic. Uběhlo pár minut a hosté na tom byli ještě lépe. Oba hráči si totiž prohodili role a spolupráce dvou o 14 let rozdílných útočníků přinesla druhý zásah – prosadil se Jan Purkar. Domácí se po dvou direktech oklepali a byli po zbytek úvodního poločasu lepší, na korigování stavu však jejich snaha nestačila.       

 

Horažďovice rozehrály druhých pětačtyřicet minut lépe, pomohlo i dvojité střídání. Avšak hosté, kteří se soustředili na precizní obranu, příliš nechybovali a dá se tak říci, že domácí mnoho šancí na zvrat v duelu neměli. Postupně navíc stáhli obranu na tři a ke konci střetnutí jen na dva beky, ale i v největší šanci při vystupňovaném tlaku se nezadařilo. K hlavičce se dostal na malém vápně Květoň, zamířil však mimo tři tyče. V duelu, ve kterém sudí Plzák rozdal sedm žlutých karet, tak nakonec již střelecké zápisy měněny nebyly. Z vítězství se mohli po závěrečném hvizdu radovat hosté. Těm stačilo svému sokovi zasadit dva přesné zásahy během tří minut a uzmout tak již čtvrtý bod z úvodních dvou kol.       

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš (FK Horažďovice): „První půle byla z naší strany špatná, byli jsme statičtí a nedokázali proměnit naše šance. Soupeř ve druhém poločase jen zalezl a bránil, šancí bylo i tak hodně. Potvrdilo se, že když máme pouť, nevyhráváme (úsměv).“

TJ Sokol Kralovice
Škvor Tomáš (TJ Sokol Kralovice): „ V prvním poločase jsme byli jasně aktivnější a myslím si, že jsme soupeře zaskočili. Zaslouženě jsme vstřelili dvě branky a mohli přidat minimálně ještě jednu navíc. Ve druhé půli ukázal soupeř svoji fotbalovost, ale my jsme to v obraně zvládli a uhráli hned v prvním venkovním utkání tři body.“



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Šedivý [-] , M. Greger [-] , T. Pikeš [-] (46. R. Květoň [-] ) , O. Stulík [-] - M. Šašek [-] , J. Sova [-] , T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-] - J. Boček [-] (70. M. Boř [-] ) , L. Zdichynec [-] (46. J. Nauš [-] )

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - D. Hyneš [-] , V. Ježek [-] , J. Vlk [-] , J. Koudele [-] - T. Běhounek [-] (75. M. Bulín [-] ) , F. Volín [-] , J. Mareš [-] (85. P. Bulín [-] ) , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] (68. O. Růžek [-] ) , J. Purkar [-] (89. M. Horyna [-] )

ŽK: 86. M. Šedivý , 93. T. Jůda - 50. D. Hyneš , 59. V. Ježek , 66. T. Běhounek , 86. J. Purkar , 89. R. Šott .
Hráči zápasu: T. Jůda - J. Lavička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.