2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas zlomila Žihle v penaltách


Branky


0

Nováček v soutěži z Mochtína přivítal na svém hřišti v minulé sezóně třináctý tým. Skóre se postupně přelévalo z jedné strany na druhou, ani jeden z týmů své vedení neudržel a na řadu tak musely přijít pokutové kopy. Těch se lépe zhostili hosté, kteří udělali o chybu méně a zvítězili 4:3 a celkově 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Za velkého vedra odstartovalo úvodní kolo 1A. třídy a nejinak tomu bylo i v Mochtíně. Ten, jak nováček soutěže, přivítal na svém hřišti vloni třináctý celek, který byl v úvodu aktivnějším mužstvem. Šance se pomalu začaly rodit na obou stranách, první z nich se ujala po zhruba pětadvaceti minutách hry. Za svou větší aktivitu byla odměněna Žihle. Po pěkné kombinační akci našel Najmon ve vápně Ondřeje Čapka, který z otočky vymetl pavoučky v horním růžku branky. Další trefu měl na kopačce Masopust, ale nejprve zblízka přestřelil, poté jej skokem k tyči vychytal Rajtmajer. A tak platilo otřepané nedáš - dostaneš. Domácí rozvinuli akci po křídle, balón si našel cestu do vápna, odkud byl sklepnut na jeho hranici. Zde již číhal obránce Jan Žiak, který povedenou ranou srovnal brankový výčet utkání. Hlavní sudí Schneider ještě nastavil k úvodnímu poločasu dvě minuty, přesto se již žádnému z týmů pohnout skórem nepodařilo.

   

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Diváci mohli sledovat poměrně atraktivní fotbal, kdy si oba celky znovu vypracovaly několik dobrých příležitostí. A hned ta první se ujala. Po centru ze strany do vápna přistál kulatý nesmysl přímo do nohy Zdeňka Pláničky, jenž dokonal v utkání obrat a poslal Mochtín do vedení. Ovšem podobné jako v prvních pětačtyřiceti minutách i nyní dokázalo prohrávající mužstvo poměrně brzy odpovědět. Jan Najmon se proměnil z nahrávače ve střelce, když prokázal své zkušenosti. Dokázal si tísněn v pokutovém území zpracovat balón a umístěnou ranou k tyči poslal zápas k penaltovému rozstřelu. Oba týmy totiž i přes řadu možností na rozhodnutí již další gól nepřidaly.

 

 

I v penaltách bylo poznat, že zápas je remízový. Úspěšnější nakonec byli hosté, kteří těsně uspěli 4:3, celé utkání tak nakonec uzmuli ve svůj prospěch v poměru 3:2.     

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří (TJ Sokol Mochtín): „Kromě dvou gólů jsme viděli čtyři, pět šancí na každé straně. Vyhrát tedy mohly oba celky, remíza je asi spravedlivá. V penaltové rozstřelu se již přiklonilo štěstí k hostům.“

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák (TJ Slavoj Žihle): „Řekl bych, že se jednalo o typický zahajovací zápas. Podle mého názoru jsme měli více šancí, ale bohužel jsme neproměnili a navíc inkasovali po ne úplně šťastných akcích naší obrany. Tam tedy bude potřeba něco zlepšit. Každopádně domácí hráli snaživě, ale my byli fotbalovější. V zahajovacím utkání jsme ještě nikdy nebodovali, tak jsme rádi i přes ztracené tři body alespoň za dva. Rád bych ještě pochválil rozhodčí, protože duel zvládli bezchybně.“



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] (85. J. Rašek [-] ) , J. Flodr [-] , J. Cihlář [-] - Z. Toman [-] , T. Babka [-] , Z. Smolík [-] (67. P. Zahálka [-] ) - Z. Plánička [-] (70. J. Čeleda [-] ) , J. Dolejš [-] - P. Staněk [-] (63. J. Štastný [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] (53. M. Vrána [-] ) , J. Masopust [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Najmon [-] , M. Tyr [-] , T. Krofta [-] (46. J. Růžička [-] ) , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

ŽK: 82. M. Vrána .
Hráči zápasu: Z. Plánička - J. Najmon .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PETRŽELKA František, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.