Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů nakonec zvládli domácí


Branky


0

Na hřiště Boru zavítal v desátém kole trápící se Staňkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládl lépe Staňkov

Hned od prvních minut bylo jasné, že borští jsou ve větší herní pohodě než soupeř. Byli mnohem rychlejší a aktivnější než soupeř, v 10. minutě se jim dokonce povedlo skórovat. K přímému kopu se postavil Jiří Stránský a na jeho střelu byl brankář Staňkova krátký. Vstřelená branka paradoxně domácím uškodila, od té doby téměř přestali hrát a čekali, co předvede soupeř. Hráči Staňkova dokázali letargičnosti soupeře využít ve 27. minutě, kdy přišlo vyrovnání zásluhou Petra Štverky. Ve 35. minutě se hostům dokonce podařilo dostat do vedení, i když po velmi kontroverzní situaci. Před pokutovým územím došlo k nedovolenému zákroku na jednoho z hráčů Staňkova, kterému byla poskytnuta výhoda, sám hráč ale nedokázal plně zkoordinovat svůj pohyb a upadl v šestnáctce soupeře. Rozhodčí k velkému překvapení a následnému rozhořčení domácích odpískal pokutový kop, který následně proměnil František Dolejš. Do konce poločasu se již nic zajímavého neudálo, Staňkov tedy vedl nad Borem 1:2.

Velký obrat domácího týmu

Ve druhé půli byla na hráčích Boru vidět velká snaha, která se odrazila i na jejich výkonu. Začali soupeře přehrávat, tlačili a hnali se za vyrovnáním. To přišlo v 58. minutě, kdy se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe orientoval David Jutka a zblízka překonal brankáře Jánského. Domácím to ovšem nestačilo, nadále byli aktivní a snažili se strhnout vedení na svou stranu. V 69. minutě měli výhodu volného přímého kopu, ke kterému se stejně jako v první půli postavil Jiří Stránský a krásnou střelou nedal brankáři žádnou šanci. Od té chvíle borští zápas kontrolovali, v závěru ještě dokázal zkompletovat svůj hattrick Jiří Stránský, který upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Po prohře v Bezdružicích jsme věděli, že musíme doma naplno bodovat. Měli jsme to ale těžké, onemocnělo nám několik hráčů, takže nás dnes bylo jen 11. Začali jsme dobře, povedlo se nám dostat se do vedení. Poté jsme ale přestali hrát a hosté vyrovnali. Do konce poločasu jsme ještě jednou inkasovali a to z penalty, která podle mě rozhodně nebyla. Do druhé půle jsme vstoupili s velkou vůlí otočit zápas. Hodně jsme se zlepšili a podařilo se nám nakonec zvítězit.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Zeman [-] , J. Burda [-] , C. Phuong Duy [-] , J. Zíka [-] (25. J. Maczko [-] ) , J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , D. Jutka [-] , T. Janků [-] , P. Zeman [-] , J. Blažek [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Kukla [-] , V. Záhoř [-] (85. F. Gabriel [-] ) , T. Vítek [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , D. Drudík [-] , O. Hrdina [-] , P. Demitrov [-] , P. Štverka [-]

ŽK: 18. T. Janků , 35. P. Zeman , 62. J. Stránský - 10. P. Štverka , 69. V. Záhoř .
Hráči zápasu: J. Zeman , J. Stránský .
Místo: Bor. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRAUZ Jan - BLAHUTA Josef (N), ZAHOŘ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.