2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zvládl další těžké utkání


Branky


0

Ve šlágru desátého kola se střetly týmy Tlumačova a Dlouhého Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Do utkání vstoupili lépe hostující fotbalisté, od úvodních minut byli aktivnější, měli převahu. V 15. minutě se z první větší šance dostali do vedení, brankáře překonal Martin Dvořák. Domácí se po inkasované brance zlepšili a pomalu začínali přebírat iniciativu. Vypracovali si několik šancí, které ale zůstaly nevyužity. Vyrovnání přišlo až ve 25. minutě, kdy se po střele jednoho z hráčů dostal k odraženému míči Michal Tesař a bez větších problémů překonal brankáře. Zbytek poločasu již moc šancí nenabídl, byl to spíše tuhý boj ve středu hřiště. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Branka Tesaře rozhodla zápas

Úvod druhého poločasu opět patřil hráčům Újezda, kteří sice měli územní převahu, ale bez větších šancí. Tlumačovští dobře bránili a nepouštěli soupeře do nějakých větších příležitostí. Postupem času hru vyrovnávali a snažili se vstřelit vedoucí branku. To se jim povedlo v 60. minutě, kdy se po standartní situaci hlavou podruhé v zápase prosadil Michal Tesař. Po zbytek zápasu si domácí bez větších problémů hlídali nejtěsnější vedení, dobře organizovanou obranou nedovolili soupeři dostat se do výraznějšího tlaku a sami si vypracovali dvě velké šance na zvýšení skóre. Gól už ale diváci neviděli, Tlumačov tedy zvládl nesmírně důležitý duel a nadále se může pyšnit první příčkou v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Přijel k nám velice kvalitní soupeř, asi nejlepší se kterým jsme doposud hráli. Úvod patřil soupeři, my jsme hráli dobře odzadu, ale hostům se podařilo dostat do vedení. Paradoxně nám obdržená branka pomohla, museli jsme zabrat a podařilo se nám vyrovnat. Ve druhé půli byli opět aktivnější hosté, ale postupně jsme hru vyrovnávali, rozhodli jsme gólem po standartce. Bylo to takové bojovné utkání bez větších šancí, naprosto vyrovnané.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: Prakticky po celý zápas jsme byli fotbalovější. Soupeř víceméně bránil, ohrožoval nás pouze ze standartek, ze kterých ale vstřelil dva góly. Chybělo nám i trochu štěstí. Na kvalitě utkání se podepsal nejen špatný terén, ale i nepřesné výroky rozhodčího.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] (72. J. Podestát [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Frček [-] (82. T. Čadek [-] ) , J. Hruška [-] (70. T. Řezníček [-] ) , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (88. O. Polák [-] ) , M. Tesař [-] , Z. Bláha [-] (66. M. Hruška [-] ) , J. Brichcín [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - V. Zeman [-] , J. Švábek [-] , M. Vrba [-] , M. Stoklasa [-] - P. Roháč [-] , M. Dvořák [-] , P. Földeši [-] , M. Gitta [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] (75. P. Houda [-] ) -

ŽK: 42. J. Minařík , 62. L. Hruška , 90. J. Touš - 31. M. Gitta , 36. J. Švábek , 76. P. Földeši .
Hráči zápasu: M. Tesař .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - KALENDA Josef (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.