Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč se vrací na vítěznou vlnu


Branky


0

V desátém kole přijeli hráči Kolovče na půdu Plané. Hosté dokázali napravit zaváhání z minulého kola a zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Již od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Hostující fotbalisté byli u každého míče dřív a svou kombinační hrou zaměstnávali obranu Plané. Hrálo se z velké části na polovině domácího týmu, jeho hráči se s míčem za polovinu dostávali pouze sporadicky. Za celý poločas si domácí vypracovali pouze jednu šanci ze standartní situace, zato hosté měli vyložených šancí hned několik. Nedařilo se jim ale v zakončení, a tak diváci v první půli branku neviděli. Planá měla do druhé půle co zlepšovat.

Koloveč prolomila střeleckou impotenci z první půle

Ve druhé půli bylo na hřišti opět jen jedno mužstvo. Koloveč tlačila soupeře, jenže si nedala pozor na zadní vrátka a domácího hráči toho využili. Ve 49. minutě se nadechli k rychlému protiútoku, na jehož konci byl Václav Vyskočil, který překonal brankáře Milana Pecla. Hosté se ale nepoložili a o šest minut později se jim podařilo odpovědět, když se krásnou střelou prosadil Tomáš Šlajs a vyrovnal tak na 1:1. O dalších šest minut později přišel obrat, kdy po rychlé akci dostal míč na vápno Miloslav Duchoň, který ho předložil před prázdnou bránu Tomáši Homolkovi, který už měl snadnou pozici a dostal svůj tým do vedení. O další čtyři minuty později, konkrétně v 65. minutě se krásnou individuální akcí prezentoval Jan Milota, který si z levé strany seběhl do středu a krásnou střelou pravou nohou poslal míč do šibenice - 1:3. Definitivní tečku přidal v 69. minutě Miloslav Duchoň, který využil chyby brankáře a upravil skóre na 1:4. Do konce zápasu již branka nepadla, Koloveč se tedy dokázala oklepat z porážky v minulém kole a opět rozjela svoji ofenzivní mašinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Soupeř prokázal svoji nespornou kvalitu. Podařilo se nám ve druhé půli dostat do vedení, ale během čtvrthodiny jsme dostali čtyři góly a bylo po zápase. Musím pochválit náš tým alespoň za bojovný výkon, kdy nás bylo jen jedenáct a na střídání jsem musel nastoupit já jako trenér.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Konečně jsme opět hráli naši hru. V první půli jsme jasně dominovali, soupeř měl jen jednu šanci po standartní situaci. Ve druhé jsme tlačili ale paradoxně jsme inkasovali. Pak jsme se ale zvedli a dokázali zápas otočit.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Benedikt [-] , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , M. Šmolík [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , J. Plecitý [-] , M. Mikulík [-] (80. J. Abramčuk [-] ) , Z. Kutička [-]

TJ Slavoj Koloveč
M. Pecl [-] - P. Kadlec [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] (78. M. Záhrobský [-] ) , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , M. Sušický [-] , T. Homolka [-] , T. Šlajs [-] (69. J. Bittengl [-] ) , T. Mastný [-] , J. Milota [-]

ŽK: 68. P. Chval .
Hráči zápasu: M. Sušický , T. Šlajs .
Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - SUK Saša (N), ČÍŽEK Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.