4:2
(2:1)
7. L. Zeman
81. T. Janků (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí měli smrtelné standartky


Branky


5. J. Korynta , 16. M. Sládek , 68. J. Gengel , 88. L. Čada - 7. L. Zeman , 81. T. Janků (p.)
0

V devátém kole se mezi sebou v derby utkaly týmy Bezdružic a Boru. Domácí byli šťastnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe domácí

Od úvodu bylo utkání vyrovnané, oba týmy si nedaly ani kousek prostoru. Skóre se ale měnilo hned v 5. minutě, domácí zahrávali rohový kop, po kterém se v pokutovém území nejlépe zorientoval Jakub Korynta a poslal svůj tým do vedení. Hosté ale dokázali okamžitě odpovědět, po rychlé akci na jeden dotek vyrovnal Ladislav Zeman. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, oba týmy měly šance dostat se do vedení. V 16. minutě zahrávali domácí přímý kop, po kterém se prosadil Milan Sládek a bylo to 2:1. Po této brance se hra trochu uklidnila, hrálo se především ve středu pole. Do konce poločase se již nic zajímavého neudálo, a tak šli hráči do kabin za stavu 2:1.

Vyrovnaná druhá půle zvrat nepřinesla

Do druhého poločasu vstoupili lépe borští, kteří zatlačili svého soupeře na jeho polovinu a snažili se za každou cenu vyrovnat. Domácí ale dobře bránili a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Po jednom z nich vybojovali rohový kop, po kterém hlavičkou rozvlnil síť Jiří Gengel a navýšil tak vedení svého týmu na 3:1. Hosté se ale nepoložili a nadále se snažili z výsledkem něco udělat. V 81. minutě vybojovali pokutový kop, po kterém snížil na rozdíl jediné branky Tomáš Janků. V závěru zápasu borští tlačili, ale gól se jim vstřelit nepodařilo, naopak v závěru ještě jednou inkasovali. Domácí házeli dlouhý aut do pokutového území, kde opět hlavou překonal brankáře Lukáš Čada a upravil skóre na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Jeli jsme do Bezdružic s vědomím, že víme jak se u nich hraje, že musíme především dát pozor na standartní situace. První půle byla vyrovnaná, po inkasované brance jsme začali tlačit a podařilo se nám vyrovnat, bohužel jsme ještě jednou inkasovali. Ve druhé půli jsme byli lepší, ale opět jsme neuhlídali rohový kop a soupeř nás za to potrestal. V závěru jsme ještě vykřesali naději, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Domácí zaslouženě vyhráli, zápas nám prohrály standartní situace.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Korynta [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] , L. Blažek [-] - M. Filip ml. [-] , M. Sládek [-] , D. Kadlec [-] , J. Gengel [-] - L. Čada [-] , J. Musil [-] -

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , T. Janků [-] , L. Zeman [-] (55. P. Zeman [-] ) , J. Zeman [-] , D. Jutka [-] , J. Zíka [-] , J. Blažek [-] , F. Pták [-] , M. Buben [-]

ŽK: 37. L. Blažek - 24. L. Zeman , 49. J. Blažek , 70. P. Zeman .
Hráči zápasu: J. Gengel - D. Jutka .
Místo: Bezdružice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - RUBÁŠ Jaroslav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.