4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov zdolal oslabené Bezdružice


Branky


25. J. Pfeifer , 28. P. Holar , 80. P. Holar , 88. J. Chmelík - 35. J. Gengel , 43. J. Musil
0

V osmém kole přivítali hráči Chodova na svém trávníku fotbalisty Bezdružic. Jedinou kaňkou na pohledném utkání byl výkon rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dotáhli dvougólové manko

Hráči Bezdružic nastoupili do utkání v značně poslepované sestavě, přijeli v jedenácti lidech a v brance musel dokonce zaskakovat obránce, konkrétně Jakub Korynta. Chodov byl od začátku aktivnějším týmem, vypracoval si řadu šancí a po zásluze se dostal do vedení. Skóre otevřel ve 25. minutě Jan Pfeifer. Domácím to ovšem nestačilo, hned o tři minuty později skóroval Petr Holar a bylo to již o dvě branky. Hostující fotbalisté se ale nevzdali a ještě do poločasu se jim podařilo vyrovnat, ve 35. minutě snížil záložník Jiří Gengel a ve 43. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Josefa Musila. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Kontroverzní rozhodnutí sudího ovlivnilo zápas

Druhá půle byla velmi vyrovnaná, se šancemi na obou stranách. Hráčům se ale nedařilo v zakončení a na gól se tedy muselo čekat. Když už konečně padl, tak ale nebyl uznán. Úspěšným střelcem byl Lukáš Čada, který po souboji s brankářem vstřelit vedoucí branku Bezdružic, která ale nebyla uznána z důvodu údajného faulu na brankáře, jednalo se o velmi kontroverzní rozhodnutí. Vzápětí přišlo na druhé straně další kontroverzní rozhodnutí v podobě odpískaného přímého kopu, ze kterého vstřelil Petr Holar vedoucí branku Chodova. V závěru přidali domácí čtvrtou branku, prosadil se Jan Chmelík opět po sporné situaci, kdy nebyl odpískaný jasný ofsajd. Bezdružice tedy utrpěli velmi hořkou porážku.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Fotbal to byl z obou stran krásný, tvrdý, ale krásný. Největší kaňkou na výkonu obou mužstev byl rozhodčí. Poprvé za svojí kariéru si stěžuji na výkon rozhodčího, ale to bylo hrozné co převáděl. Jinak musím pochválit svůj tým, který celý zápas dřel.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - L. Auervek [-] (70. M. Svoboda [-] ) , J. Pfeifer [-] , P. Smazal [-] , L. Holar [-] (46. L. Ticháček [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] (81. P. Kurek [-] ) , J. Chmelík [-] , M. Holar [-] , J. Dolejš [-] , M. Holar [-]

TJ Jiskra Bezdružice
J. Korynta [-] - V. Gábor [-] , M. Filip [-] , L. Blažek [-] - S. Čada [-] , M. Dvořák [-] , M. Filip ml. [-] , M. Sládek [-] , J. Gengel [-] - J. Musil [-] , L. Čada [-] -

ŽK: 66. J. Dolejš - 30. J. Korynta , 40. L. Čada , 50. J. Gengel , 52. M. Filip , 70. L. Blažek , 85. M. Sládek , 90. M. Filip ml. . ČK: 85. M. Sládek .
Hráči zápasu: J. Chmelík , P. Holar .
Místo: Chodov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KAPIC Jiří (N), PAJMA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.