Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se trochu trápil, ale nakonec utkání zvládl


Branky


0

 Souboj prvního s posledním - to byl duel mezi Klenčí a Kolovčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Úvod prvního poločasu byl poměrně vyrovnaný, domácí hráli ze zabezpečené obrany, nechtěli pustit k soupeře k jeho ofenziovní hře a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Hráči Kolovče jsou ale již zvyklý na dobývání uzavřené obrany a dokázali si vypracovat nějaké šance na skórování, nedařila se jim ale koncovka. Podržel je i brankář Tomáš Kasl, který zlikvidoval několik nebezpečných příležitostí Klenčí. Na branku tedy diváci čekali marně, oba týmy měli do druhého poločasu co zlepšovat.

 

Hostům se podařilo prolomit obranu a utkání ovládli

Do druhé půle vstupovali hráči Kolovče s vědomím, že takovou ztrátu si nemohou dovolit. Naštěstí pro ně se jim podařilo okamžitě skórovat, v 48. minutě se po standartní situaci prosadil Jindřich Bittengl. Tato branka hostující fotbalisty uklidnila, spadla z nich nervozita a začali se prezentovat svojí ofenzivní hrou, kterou jsou známí. V rozmezí dvou minut se jim podařil vstřelit dvě branky, do střelecké listiny se zapsali Pavel Kadlec Jiří Rejthar. Od tohoto momentu už se domácí hráčí sesypali a hrálo se pouze na jednu bránu. Svou druhou branku v zápase přidal Jiří Rejthar, konkrétně v 65. minutě. Hosté měli velké šance, aby domácímu týmu nadělili pověstného "bůra", to se jim podařilo ale až v 88. minutě, kdy zkompletoval svůj hattrick Jiří Rejthar. Koloveč tedy nakonec zvládla roli favorita a stále se drží na první pozici.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: První půle byla vyrovnaná, měli jsme více šancí vstřelit gól, což se nám bohužel nepodařilo. Do druhého poločasu nastoupili hosté lépe, po naší chybě vstřelili gól, poté přidali další dva a naši fotbalisté rezignovali. Koloveč potvrdila své místo v tabulce a jasně nás přehrála.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: V první půli to bylo z naší strany trápení. Kazili jsme přihrávky, soupeř byl zalezlý na vlastní polovině a nám se nedařilo překonat jejich obranu. Ve druhé půli jsme skórovali ze standartky a soupeř se položil.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , L. Brašna [-] , Z. Housar [-] (53. M. Čekal [-] ) , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , J. Jero [-] (86. F. Maslen [-] ) , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Kasl [-] - J. Bittengl [-] , P. Kadlec [-] , L. Chval [-] (80. M. Záhrobský [-] ) , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , J. Rejthar [-] , T. Mastný [-] (46. R. Denk [-] ) , J. Milota [-]

ŽK: 44. P. Sokol , 52. L. Brašna , 63. V. Čech , 75. J. Houdek , 80. J. Čech .
Hráči zápasu: J. Rejthar .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - PETRŽELKA František, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.