Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém utkání byli šťastnější hosté


Branky


0

V sedmém kole se střetly týmy Postřekova a Částkova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli skvělý vstup do utkání

Úvod utkání si částkovští nemohli přát lepší. Hned ve 2. minutě totiž záložník Luboš Pernglan otevřel skóre a poslal hosty do brzkého vedení. Vstřelená branka ale Částkovu paradoxně uškodila, od té doby se hráči hostí zatáhli, hráli velmi ustrašeně a aktivitu převzali postřekovští. V 18. minutě se jim dokonce podařilo vyrovnat, brankáře Částkova překonal David Steinberger. Od této chvíle domácí naprosto dominovali, vypracovali si řadu šancí, ale branku se jim přidat nepodařilo. Nutno podotknout, že brankář hostí Jaroslav Landrgott chytal ve velké formě a několikrát svůj tým zachránil od pohromy. Poločas tedy skončil nerozhodně 1:1.

Vyrovnanou druhou půli zvládli lépe částkovští

Druhou půli ovlivnila hlavně událost z 50. minuty, kdy domácí kopali penaltu, kterou proměnil Karel Kuželka. Od té doby hráli postřekovští v naprosté pohodě a hru museli převzít hosté, pokud chtěli se zápasem ještě něco udělat. Hráči Částkova ovšem hráli chytře, nikam se nehrnuli, hráli dobře odzadu a čekali na rychlé protiútoky. Tato taktika se jim velmi vyplácela, v 57. minutě totiž jeden z brejků proměnil Miroslav Jedlička a bylo vyrovnáno. Domácí hráči znervózněli, začali dělat chyby a hosté toho dokonale využili. V rozmezí pěti minut, od 73. do 77. minuty, se jim podařilo přidat další dvě branky. Do střelecké listiny se zapsali Vlastimil Svoboda Jaroslav Boček. Domácí byli velmi zaskočeni, do konce zápasu se jim podařilo pouze snížit, když se v 88. minutě prosadil Jiří Závodný. Částkov tedy zvládl těžké utkání a získává důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Začátek jsme měli vynikající, dali jsme brzký gól. Pak jsme se ale zbytečně zatáhli a soupeř nás za to potrestal, měl velké šance, podržel nás brankář. Ve druhé půli jsme udělali zbytečnou penaltu. Poté jsme začali hrát v klidu, na brejky, povedlo se nám utkání otočit, což nás velmi těší.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] (60. J. Buček [-] ) , V. Královec [-] , M. Cibulka [-] - D. Steinberger [-] , J. Závodný [-] , T. Ledvina [-] (81. M. Gibfried [-] ) , P. Steinberger [-] - F. Kreuz [-] -

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - M. Krýsl [-] , P. Flíček [-] , D. Štípek [-] , O. Pták [-] - V. Svoboda [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] , J. Boček [-] -

ŽK: 86. M. Gibfried - 28. M. Krýsl , 89. J. Landrgott .
Hráči zápasu: O. Pták .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ŠKARDA Jiří, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.