2:3p.
(2:1)
19. T. Janků
81. L. Zeman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodovaly penalty


Branky


21. P. Holar , 42. J. Chmelík - 19. T. Janků , 81. L. Zeman (p.)
0

V šestém kole se nám představily také týmy Chodova a Boru. Utkání musely rozhodovat penalty, které zvládli lépe hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov v závěru první půle otočil skóre

Bor přijížděl do Chodova s vědomím, že chce odčinit zaváhání z minulého kola, kdy jeho hráči na domácím hřišti nezvládli penaltový rozstřel. Na hráčích to bylo znát, hosté byli od začátku aktivnějším týmem. Vypracovali si i nějaké šance a v 19. minutě jednu z nich dokázali proměnit Tomáš Janků, který unikl po pravé straně, dostal se přes obránce a překonal brankáře domácích. Domácí se po obdržené brance konečně probudili a podařilo se jim okamžitě odpovědět. Ve 21. minutě po zbytečném faulu kopali přímý kop, ze kterého krásnou střelou nedal brankáři Petru Žaludovi žádnou šanci domácí kapitán Petr Holar. Domácí byli na koni, vyrovnávací branka jim hodně pomohla a od té chvíle byli na hřišti pouze oni. Tři minuty před koncem první půle se jim podařilo vstřelit vedoucí branku, když využil chyby hostující obrany Jan Chmelík a tečovanou střelou překonal gólmana. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1.

Borští ovládli druhý poločas a po zásluze vyrovnali

Ve druhém poločase se hráči Boru řídili heslem, že nemají co ztratit. Domácí byli z jejich agresivní hry zaskočeni, jejich mezihra z první půle se absolutně vytratila a usilovně se bránili. Bor tlačil svého soupeře, ale dokázal se dostat pouze před šestnáctku, tam končila většina jeho útočného snažení. V 78. minutě byl vyloučen borský Jiří Blažek po druhé žluté kartě a paradoxně jako kdyby to hostům pomohlo. Hned o tři minuty později totiž dostal Tomáš Janků dlouhý míč za obranu, následně byl v pokutovém území faulován a nařízenou penaltu proměnil s přehledem Ladislav Zeman. V závěru byl ještě po dvou žlutých kartách vyloučen domácí Lukáš Holar. Nerozhodný stav panoval i po závěrečném hvizdu, rozhodnout musely penalty.

Hosté berou bod navíc

Penaltový rozstřel zvládli lépe hráči Boru. Svůj pokus proměnili všichni kromě Jana Pokorného, kterého to ovšem nemuselo mrzet, protože v rozhodující sérii vychytal domácího střelce brankář Petr Žalud a zajistil tak svému týmu bod navíc.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Úvod zápasu byl jasně v naší režii, byli jsme lepší, ale jen do vstřelené branky. Poté se domácí zvedli a skóre do poločasu otočili. Do druhé půle jsme vstoupili s vědomím, že nemáme co ztratit. Podařilo se nám nakonec vyrovnat a penalty jsme zvládli lépe.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
F. Dolhý [-] - J. Kobes [-] (46. J. Doležal [-] ) , J. Veselý [-] , L. Auervek [-] , P. Holar [-] , M. Holar [-] , J. Chmelík [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , J. Dolejš [-] , L. Holar [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - F. Pták [-] , J. Stránský [-] , J. Pokorný [-] , J. Zíka [-] , T. Janků [-] (81. P. Zeman [-] ) , J. Burda [-] , J. Blažek [-] , M. Buben [-] , L. Zeman [-] , J. Zeman [-]

ŽK: 35. L. Holar , 63. J. Dolejš - 45. J. Blažek , 85. J. Stránský . ČK: 85. L. Holar - 78. J. Blažek .
Hráči zápasu: J. Chmelík - J. Zeman , J. Zíka .
Místo: Chodov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brůha Radek - KAPIC Jiří (N), PTÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.