3:2
(2:1)
16. O. Zíma
73. O. Zíma (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vítězí po krásném sólu v závěru zápasu


Branky


10. F. Dolejš , 19. F. Dolejš , 90. V. Voves - 16. O. Zíma , 73. O. Zíma (p.)
0

V pátém kole přijel do Staňkova tým Klenčí. Hosté čekali na první výhru marně, domácí dokázali v závěru rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velmi divoce

Do utkání vstupovali hráči Klenčí s vědomím, že musí už konečně bodovat za tři body. Začali ovšem nejhůře, jak mohli. Hned v 1. minutě se totiž po faulu na domácího hráče kopala penalta, tu ovšem nedokázal proměnit Josef Vrba. To ale hráče Staňkova nijak nepoznamenalo. V úvodu zápasu byli jasně lepší a a od 10. minuty vedli 1:0. Po nedorozumění obránců Klenčí se do šance dostal František Dolejš a překonal Jana Jera, který zaskakoval v brance za stálou jedničku Jana Sokola. O pět minut později se ale hostům podařilo vyrovnat, když se krásnou ranou z přímého kopu do listiny střelců zapsal debutant v barvách Klenčí Ondřej Zíma. Domácí ovšem dokázali rychle odpovědět, po nevydařené rozehrávce brankáře, který nahrál míč přímo na nohu Františka Dolejše, který po zemi poslal míč do odkryté branky. Poločasové skóre zápasu bylo tedy 2:1.

Voves se krásným sólem postaral o tři body

Druhý poločas byl poměrně vyrovnaný, hra se přelévala ze strany na stranu. Staňkovští se snažili navýšit vedení a dokonce se jim to i povedlo, ovšem jejich gól nebyl uznán z důvodu ofsajdu. V 73. minutě byl ve vápně domácích faulován Vojtěch Čech a byla z toho penalta. Tu proměnil opět Ondřej Zíma. Lepší debut za Klenčí si jistě přát nemohl. Radost mu ovšem zkazil v poslední minutě Václav Voves, který jak na tréninkovém hřišti kolem kuželů proběhl obranou hostí a své krásné sólo zakončil brankou. Hráči Klenčí už neměli čas odpovědět, Staňkov se tedy díky výhře posunul na devátou příčku v tabulce, Klenčí okupuje předposlední pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Bohužel hned v první minutě jsme neproměnili pokutový kop, ale nijak nás to nesrazilo a úvod zápasu nám patřil. Vedli jsme, pak nám tedy soupeř srovnal z přímého kopu, naštěstí ale poté brankář udělal chybu, takže po první půli jsme vyhrávali. Druhý poločas byl vyrovnaný, nám nebyl uznaný gól z těsného ofsajdu. Poté jsme soupeři darovali penaltu a bylo vyrovnáno. Naštěstí nás v poslední minutě krásným sólem zachránil Voves.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: V první minutě prvního poločasu byl odpískán faul ve vápně a následovala penalta domácích, kterou náš brankář chytil. Poté jsme ale po chybě inkasovali. Podařilo se nám vyrovnat krásnou střelou z přímého kopu, ale následně díky další chybě jsme opět prohrávali. Celá druhá půle byla vyrovnaná, podařilo se nám z penalty vyrovnat. Bohužel jsme dostali gól v poslední minutě a bylo rozhodnuto.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Bláha [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (55. J. Hruška [-] ) , V. Voves [-] , T. Výrut [-] (90. M. Schwager [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , L. Zahoř [-] , P. Demitrov [-] (82. H. Homolka [-] ) , P. Štverka [-]

Spartak – První chodská Klenčí
J. Jero [-] - D. Janek [-] , J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , O. Zíma [-] , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] (76. M. Čipera [-] ) , J. Čech [-] , P. Řezníček [-] , P. Osvald [-]

Hráči zápasu: F. Dolejš , V. Voves .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - ŠTÖKL Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.