1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zvládl velmi těžké utkání a o skóre je pořád první


Branky


0

Bor přivítal v pátém kole vedoucí tým tabulky Tlumačov. Utkání museli rozhodovat až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili favorita a po první půli vedli

Na hráčích Boru bylo vidět, že se na soupeře velmi dobře připravili a úvodní dvacetiminutovka patřila jim. Svou převahu dokázali dokonce přetavit ve vedoucí branku, když ve 14. minutě Tomáš Janků našel před brankou Jiřího Blažka a ten si v zakončení věděl rady - 1:0. Hostující fotbalisty jako kdyby tento gól probudil a začali přebírat zápas do vlastních rukou. Zpřesnili rozehrávku a tlačili soupeře na jeho polovinu hřiště. Vytvořili si jednu velkou příležitost, kterou ovšem nedokázali proměnit. Bor se do konce poločasu pouze bránil, ale úspěšně, hostům se vyrovnat nepodařilo. Do kabin tedy šli spokojenější domácí.

Hosté se hnali za vyrovnáním a nakonec rozhodovaly penalty

V druhém poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Tlumačov se nechtěl smířit s tím, že by poprvé v sezoně prohrál, jeho hráči zvýšili agresivitu a zatlačili borské hluboko na jejich polovinu. Domácí se úporně bránili a ani se nesnažili hrozit z protiútoků. Dlouho to ale vypadalo, že domácí velkému tlaku odolají. V 64. minutě ale udělali borští chybu ve vlastním pokutovém území, kterou využil Radek Šindelář a vyrovnal. V poslední dvacetiminutovce se hra přelévala ze strany na stranu, ani jeden z týmů ovšem nedokázal rozhodnout, a tak museli o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Hosté měli pevnější nervy

V penaltové loterii byli úspěšnější hráči Tlumačova, kteří proměnili všech pět pokutových kopů, oproti třem proměněným na straně domácích. Tlumačov se tedy i po pátém kole nachází na samé špici tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Věděli jsme, že k nám přijedu zkušený tým z Tlumačova - lídr tabulky. Dobře jsme se na ně připravili, i když nám chyběli tři hráči ze základní sestavy. Prvních dvacet pět minut jsme byli lepším týmem a po zásluze vedli. Hosté poté zvýšili obrátky a přehrávali nás. Úvod druhé půle patřil jim a srovnali skóre. Na konci se hra přelévala, oba týmy měly šance na rozhodnutí, ale nepodařilo se a rozhodovaly penalty.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Blažek [-] , J. Stránský [-] , M. Hocmann [-] (75. J. Zíka [-] ) , F. Pták [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , J. Burda [-] , J. Zeman [-] , L. Zeman [-] , M. Buben [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - T. Čadek [-] (50. M. Wolf [-] ) , R. Šindelář [-] , M. Frček [-] (74. T. Řezníček [-] ) , J. Hruška [-] , L. Hruška [-] , J. Podestát [-] , M. Tesař [-] (85. V. Ticháček [-] ) , Z. Bláha [-] , J. Brichcín [-] , J. Malík [-]

ŽK: 30. L. Zeman , 45. M. Buben - 45. J. Hruška .
Hráči zápasu: T. Janků - R. Šindelář .
Místo: Bor. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - PTÁK František (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.