4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si po skvělém výkonu připisuje další tři body


Branky


0

Domácí přivítali na svém hřišti tým Staňkova, který zatím nenavazuje na výkon z prvního zápasu. Ani dnes to nebylo ono, domácí pohodlně zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól stanovil tempo zápasu

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání v naprosté pohodě a hned od úvodu byli lepším mužstvem. Dokonce se jim podařilo vstřelit brzký gól, když se z první vážnější situace prosadil záložník Dominik Frank a svou druhou brankou v sezoně poslal Bělou do vedení. Po obdrženém gólu se hosté paradoxně dostali do zápasu a hra se vyrovnala. Nicméně nic zajímavého se neudálo. Až na konci první půle se dostal do šance útočník Staňkova Tomáš Vítek, ale skvělým zákrokem ho vychytal dnes jistý Tomáš Jarina. Skóre se tedy neměnilo, poločas skončil v poměru 1:0 pro domácí.

Bělá třemi góly rozhodla utkání

Druhou půli začali hosté skvěle. Vytvořili si tlak a zatlačili soupeře na jeho polovinu hřiště, hrálo se jen na jednu bránu. Bohužel v 50. minutě chybnou rozehrávkou na polovině vybídli soupeře k protiútoku a byl z toho druhý gól do jejich sítě, skóroval Václav Landrgott. To byla pro Staňkov rána, ze které se do konce zápasu nedokázali vzpamatovat. Nehráli již tak aktivně jako v úvodu poločasu a otěže zápasu přebrali přebrali hráči Bělé. V 67. minutě dokázali navýšit své vedení na třígólový rozdíl, když se dokázal posedmé v sezoně prosadit zatím nejlepší střelec soutěže Pavel Jarina. Domácí zápas dohrávali v poklidu, v nastaveném čase se jim podařilo vstřelit ještě čtvrtý gól. Do listiny střelců se zapsal střídající Jindřich Kotrc. Bělá tedy slaví již třetí výhru v sezoně a před zápasem Tlumačova je zatím první.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Hynek Doležal: Bělá byla v úvodu lepší a podařilo se jí vstřelit brzký gól. My jsme se poté zlepšili a vyrovnali hru. Škoda, že jsme neproměnili šanci z konce první půle. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, díky chybě jsme ale inkasovali a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - Z. Strouhal [-] , V. Braun [-] , J. Sopko [-] , M. Pustovojt [-] - P. Jarina [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] (79. L. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] (65. J. Kotrc [-] ) - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] (84. P. Cingroš [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , T. Vítek [-] (73. J. Hruška [-] ) , V. Voves [-] , T. Výrut [-] (78. P. Farkaš [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] (82. V. Záhoř [-] ) , L. Zahoř [-] , P. Demitrov [-] , P. Štverka [-]

ŽK: 35. V. Landrgott - 27. P. Gust , 86. L. Zahoř .
Hráči zápasu: T. Jarina , D. Frank - L. Zahoř .
Místo: Bělá. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Duspiva Václav - ŠLAUF Jiří, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.