P. Gust 29.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:30

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Kolovče navázali na skvělý úvod další výhrou, tentokrát až na penalty


Branky


29. P. Gust - 57. J. Rejthar
0

Do Staňkova přijel rozjetý tým Kolovče. Domácí s hosty dokázali držet krok a zápas rozhodoval až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov přežil úvodní dvacetiminutovku a poté udeřil

Na fotbalistech Kolovče byla vidět herní pohoda již od začátku zápasu. Byli to oni, kdo diktoval tempo zápasu. Vytvořili si velký tlak, hráli skvěle kombinačně, domácí se nedostali ani za polovinu. Nicméně svoji převahu nedokázali přetavit ve vedoucí gól a po půlhodině hry to byli oni, kdo inkasoval. Po standartní situaci se dokázal prosadit záložník Pavel Gust a poslal svůj tým do vedení. Po vstřeleném gólu se hra trochu vyrovnala, tlak hostí již nebyl tak markantní, naopak domácí branka povzbudila a dokázali si vytvořit i další šance, skórovat se jim ale nepovedlo. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0, což hráči Kolovče nemohli nechat jen tak.

Rejthar zařídil vyrovnání

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe hosté, ale jejich tlak nebyl takový jako v prvním poločase. Domácí se nemuseli tolik bránit a dokázali si i vytvářet šance. Bohužel pojišťujicí gól se jim vstřelit nepovedlo, a tak přišel trest. V 57. minutě zařídil vyrovnání útočník Jiří Rejthar. Paradoxně po obdrženém gólu domácí hráli lépe a hlavně v poslední dvacetiminutovce si vytvořili několik šancí, které ovšem gól nepřinesly. Napínavé utkání, které skončilo nerozhodně 1:1, musely rozhodovat penalty. Kdo byl šťastnějším týmem, který si připsal bod navíc?

Koloveč vítězí i ve třetím zápase

Penaltový rozstřel zvládli lépe hostující fotbalisté, kteří proměnili všech pět pokutových kopů a v tomto ročníku ještě neokusili hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Zápas začali lépe hosté, tlačili nás. Vstřelený gól nám pomohl dostat se do zápasu. V závěru jsme mohli i vyhrát, ale zase v úvodu jsme mohli inkasovat a zápas by se odvíjel jinak. Bod je z naší strany dobrý, ale dalo se vytěžit i víc.




Sestavy


FK Staňkov
F. Gabriel [-] - F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , T. Vítek [-] (75. P. Demitrov [-] ) , V. Voves [-] , T. Výrut [-] (68. J. Hruška [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , L. Zahoř [-] , P. Bláha [-] , P. Štverka [-]

TJ Slavoj Koloveč
M. Adamec [-] - J. Bittengl [-] (81. C. Danescu [-] ) - P. Kadlec [-] , L. Chval [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , F. Šlajs [-] , J. Rejthar [-] , M. Rejthar [-] , R. Denk [-] (68. M. Sušický [-] ) , J. Milota [-]

ŽK: 65. P. Gust .
Hráči zápasu: F. Dolejš - J. Rejthar .
Místo: Staňkov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pressl Václav - ČERVENÝ Václav, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.