4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov si po skvělém výkonu připisuje tři body a je zatím stoprocentní


Branky


13. Z. Bláha , 29. Z. Bláha , 35. M. Tesař , 77. Z. Bláha
0

Ve třetím kole se proti sobě postavily týmy z opačných konců tabulky. Meclovští nastoupili vinou zranění v poslepované sestavě a nedokázali s domácími udržet krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině hry již bylo rozhodnuto

Domácí zastihl úvod sezony v lepší formě a tak vstupovali do zápasu jako favorité. Již od úvodních minut byli aktivnější, soupeře téměř k ničemu nepouštěli a sami diktovali tempo zápasu. Vytvořili si řadu šancí a hned ve 13. minutě se dostali do vedení. Gólově se prosadil záložník Zdeněk Bláha. Hráči Tlumačova ovšem po vstřeleném gólu nepolevili a dále drželi otěže zápasu ve svých rukou. Ve 29. minutě se jim dokonce podařilo navýšit svůj náskok, když se podruhé v zápase prosadil Zdeněk Bláha. Hostujícím fotbalistům se nedařilo vůbec nic a o pět minut později inkasovali potřetí. Do střelecké listiny se zapsal Michal Tesař. Po poločasovém hvizdu bylo skóre zápasu 3:0.

Bláha zkompletoval svůj hattrick

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Domácí měli opět míč na svých kopačkách, hosté se alespoň snažili hrozit z rychlých protiútoků, ale jejich snaha nepřinášela kýžené ovoce. Naopak mohli několikrát inkasovat, ale domácím nebylo přáno a už to vypadalo, že další branku nepřidají. V 77. minutě si ovšem vzal míč kdo jiný než Zdeněk Bláha a svým třetím gól v zápase upravil skóre na konečných 4:0. Tlumačov je tedy po třech zápasech v čele soutěže. Meclovští mají velké starosti s marodkou a zatím jen díky lepšímu skóre se vyhnuli poslednímu místu.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Domácí tým měl po celý zápas územní převahu, my jsme si vytvořili jen pár brejkových situací. Za svou kariéru si nepamatuji takové množství zraněných hráčů jako máme právě teď.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , T. Čadek [-] (57. T. Řezníček [-] ) , J. Minařík [-] (80. O. Polák [-] ) , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] , M. Wolf [-] (70. M. Hruška [-] ) , M. Tesař [-] , J. Podestát [-] (70. M. Veselý [-] ) , Z. Bláha [-] , J. Brichcín [-]

TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - M. Příbek [-] (75. P. Malík [-] ) , P. Beňušík [-] , J. Vlasák [-] , J. Váchal [-] , J. Malík [-] , J. Beran [-] , J. Vogeltanz [-] , M. Vogeltanz [-] (82. J. Kaufner [-] ) , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-]

ŽK: 44. T. Čadek - 27. J. Vogeltanz , 38. J. Vlasák , 41. J. Malík , 55. J. Pačesný , 71. P. Beňušík .
Hráči zápasu: J. Touš , Z. Bláha .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRAUZ Jan - KALENDA Josef (N), ČERNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.