3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč potvrdila dobrý výkon z prvního zápasu a zvítězila


Branky


0

Na hřiště Kolovče zavítala Jiskra Bezdružice. Domácí rozhodli zápas až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Utkání začalo poměrně vyrovnaně. Domácí projevovali větší iniciativu, snažili se tvořit, hosté hrozili spíše z protiútoků. Hrálo se v nepříliš příznivých podmínkách, bylo velmi teplo a na hračích bylo vidět, že se necítí úplně nejlíp. Přesto první půle přinesla i řadu šancí, ale ani jeden z týmů nebyl schopen vstřelit branku, vynikali spíše brankáři. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou a hráči byli rádi, že si mohou na chvíli odpočinout.

Hosté ve velkém horku odešli fyzicky

Hned v úvodu druhé půle bylo vidět, který tým má více sil a možná i větší vůli zvítězit. Domácí zatlačili svého soupeře, prakticky ho za celý poločas nepustili za půlku. Svůj tlak dokázali zužitkovat až v 67. minutě, kdy na polovině hřiště vybojoval balón Jan Milota a skvělým průnikem se dostal až do vápna soupeře, kde zachoval chladnou hlavu a obstřelil brankáře Kalistu1:0. Hosté nedokázali v úmorném vedru vzdorovat rozjetém soupeři, který dokázal znovu udeřit. V 76. minutě byl faulován aktivní Milota, k přímému kopu se postavil kapitán Miloslav Duchoň a krásnou střelou poslal míč do šibenice. O pět minut později se po levém kraji prokličkoval Milota a svým centrem našel opět Duchoně, který zvýšil na 3:0. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo, hosté byli jistě rádi, že zápas neskončil větším rozdílem. Koloveč si tedy připisuje další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Se soupeřem jsme hráli na půlku. Bezdružice celý zápas bránili, hráli jsme do neustále do plných. Zahrozit dokázali pouze z protiútoků. Vypracovali jsme si mnoho šancí, měli jsme jich více proměnit.

TJ Jiskra Bezdružice
Petr Maroušek: První poločas byl ještě celkem vyrovnaný se šancemi na obou stranách, mrzí nás, že se nám nepodařilo vstřelit gól. Ve druhém poločase jsme odešli fyzicky, na hráčích byla vidět velká únava.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Kasl [-] - J. Bittengl [-] - F. Šlajs [-] , L. Chval [-] , J. Rejthar [-] , M. Duchoň [-] , J. Milota [-] , M. Rejthar [-] (82. M. Záhrobský [-] ) , P. Kadlec [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-]

TJ Jiskra Bezdružice
M. Kalista [-] - M. Filip [-] (77. S. Čada [-] ) , D. Kadlec [-] , L. Blažek [-] , J. Korynta [-] - M. Dvořák [-] , D. Maroušek [-] , J. Gengel [-] , M. Filip ml. [-] (88. R. Mašín [-] ) - J. Musil [-] , L. Čada [-] -

ŽK: 39. M. Duchoň , 80. P. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Duchoň .
Místo: Koloveč. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šiška Pavel - ŠÁLKOVÁ Helena, KOHOUT Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.