1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov zvrátil nepříznivý vývoj utkání a připisuje si první tři body


Branky


0

Hráči Meclova začali zápas lépe a vedli, ale hosté dvěma góly utkání otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se týmy rozešli smírně

Ačkoliv do utkání vstoupili lépe hosté, domácí je zaskočili již v 5. minutě, kdy se dokázal prosadit útočník Petr Vorel. Z obdržené branky se dokázali hráči Postřekova vzpamatovat poměrně rychle. Měli více ze hry, soupeře k ničemu nepouštěli a podařilo se jim srovnat stav utkání, když si ve 23. minutě vzal míč kapitán David Vavřík a z velkého vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě. Tato trefa hostům zvedla sebevědomí a zatlačili svého soupeře. Hráči Meclova hrozili především z protiútoků. Do konce poločasu se ale ani jednomu z týmů nepodařilo vstřelit branku, do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Vavřík rozhodl z přímého kopu

Do druhé půle opět vstoupili aktivněji hosté, kteří si dokázali vypracovat šance, ale ztroskotali na brankáři Cihlářovi. Meclovští nemohli podržet míč a nedařily se jim ani rychlé protiútoky, bylo vidět, že se na ně hráči Postřekova dobře připravili. Na gól ovšem diváci čekali až do 85. minuty, kdy si postavil míč k přímému kopu opět David Vavřík a nedal brankáři žádnou šanci - 1:2. To byla pro domácí studená sprcha, mnozí z nich se jistě domnívali, že zápas skončí nerozhodně. Nedokázali do konce zápasu na tuto trefu odpovědět a po výsledku 1:2 zakusili druhou letošní porážku. Po dvou kolech jsou tedy bez bodu a v příštích zápasech musí zabrat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Jiří Steinberger: Brzký gól domácích nás zaskočil, ale dokázali jsme se oklepat. Po vyrovnání jsme soupeře k ničemu nepustili, tlačili jsme. Snažili jsme se vstřelit vedoucí gól, což se nám v závěru i povedlo.



Sestavy


TJ ZD Meclov
P. Cihlář [-] - J. Váchal [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Škarda [-] ) , J. Malík [-] , P. Vorel [-] , J. Beran [-] , V. Svoboda [-] , J. Vogeltanz [-] (46. J. Dolejš [-] ) , M. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] , M. Cibulka [-] (80. D. Karlík [-] ) - T. Ledvina [-] (46. D. Steinberger [-] ) , D. Vavřík [-] , J. Závodný [-] (89. M. Gibfried [-] ) , P. Steinberger [-] - V. Královec [-] (80. V. Královec II [-] ) , F. Kreuz [-] (65. J. Buček [-] ) -

ŽK: 53. P. Steinberger .
Hráči zápasu: P. Vorel - D. Vavřík .
Místo: Třebnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hromka Pavel - VÁCHAL Jindřich (N), FAINA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.