0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků rozhodla jediná branka


Branky


0

Na hřiště Boru zavítali v prvním kole hráči Bělé nad Radbuzou. O jedinou branku zápasu se postaral ve druhé půli kapitán hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Utkání začalo velice opatrně, bylo vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Fotbalisté z Bělé byli od začátku o něco aktivnější, ale šance si vytvořili jen dvě. V té první je vychytal skvělý gólman domácích Petr Žalud, v té druhé ho po dobře zahraném přímém kopu zachránila tyč. Domácí spíše hrozili ze standartních situací, kde se jim dařilo v pokutovém územi soupeře vždy udělat závar, ale chybělo jim trochu štěstí v zakončení. Na obou týmech byla vidět nervozita prvního utkání. V první půli už se nic zajímavého nestalo. Ačkoliv Bělá odehrála lepší poločas, do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Hosté dokázali využít chyby domácích a zvítězit

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří ovšem po pár minutách inkasovali. v 54. minutě se nešťastně srazili dva hráči Boru a z následného protiútoku dokázal kapitán hostí Pavel Jarina skórovat - 1:0. To ale domácí nesrazilo do kolen, od té chvíle byli na hřišti lepší. Dokázali si vytvořit tři vyložené šance, ale jejich střelci selhali, nedokázali z malého vápna trefit branku. Dnes jim štěstí opravdu nepřálo. Do konce zápasu už hráči Bělé zápas kontrolovali a dokázali udržet nejtěsnější vedení. Domácí mohou mrzet hlavně neproměněné šance, protože v tomto zápase sahali minimálně po remíze. Hosté se mohou těšit z cenné výhry na úvod sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Co k zápasu říci.. mrzí nás hlavně neproměněné šance, výsledek mohl být lepší. Bělá má hodně kvalitní tým složený z mladých hráčů, ale my jsme v tomto zápase sahali po remíze.




Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Pokorný [-] , T. Janků [-] , J. Blažek [-] (60. J. Stránský [-] ) , J. Andrle [-] , D. Jutka [-] , F. Pták [-] , P. Zeman [-] , J. Zeman [-] (75. J. Zíka [-] ) , L. Zeman [-] , M. Buben [-] (81. M. Hocmann [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Sopko [-] , M. Pustovojt [-] , M. Tomášek [-] , V. Braun [-] - V. Iščenko [-] (73. J. Kotrc [-] ) , J. Černý [-] , P. Jarina [-] , D. Frank [-] - M. Šinál [-] , M. Bořil [-] -

ŽK: 22. J. Zeman , 27. L. Zeman , 51. F. Pták , 56. P. Zeman , 62. J. Pokorný - 83. P. Jarina , 86. M. Pustovojt , 89. J. Černý .
Hráči zápasu: P. Žalud , D. Jutka - P. Jarina .
Místo: Bor. Počet diváků: 290. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - HAVRÁNEK Martin, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.