1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První zápas sezony který rozhodovaly penalty, hosté dokázali vybojovat bod navíc


Branky


0

Chodovští přivítali v prvním zápase tým Klenčí. Po napínavém zápase musel rozhodnout penaltový rozstřel, který zvládli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, kteří zaskočili fotbalisty Klenčí, ti jako kdyby zůstali v kabině. Nedařila se jim mezihra, nedokázali vůbec podržet balón a soupeř těžil z jejich nepřesností. Vypracoval si celkem tři velké šance. Ty první dvě ještě nedokázali proměnit Pfeifer, respektive Auervek, ale tu třetí již právě zmiňovaný Jan Pfeifer dokázal přetavit ve vedoucí branku. Hostům se podařilo z obdrženého oklepat a z rychlého útoku sami zahrozili, ale pěknou akci nepřesně zakončil útočník Vojtěch Čech. Nic významného už se do konce poločasu neudálo. První půli tedy vyhráli domácí, nutno říci, že zaslouženě.

Zlepšení hostujících fotbalistů ve druhé půli vyústilo ve srovnání

Do druhého poločasu nastoupili klenečtí v mnohem lepším rozpoložení. Zpřesnili hru a začali se dostávat do střeleckých příležitostí. Ovšem svoje šance neproměnili HromníkV. Čech ani střídající Zdeněk Housar. Domácí hrozili především z rychlých protiútoků, ale gól, který by pojistil výsledek, se jim vstřelit nepodařilo. Hostům se podařilo vyrovnat až v 79. minutě, kdy se střídající Miroslav Hojda uvolnil u postranní čáry, přesně odcentroval a na zadní tyči našel hlavu Michala Čipery, který rozvlnil síť za brankářem Staviarským. Do konce zápasu se již skóre neměnilo a tak museli rozhodnout penalty.

Penaltovou loterii zvládli klenečtí

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří proměnili všech pět pokusů, domácí jednou neuspěli. Rozhodující pokutový kop zkušeně proměnil Miroslav Hojda.



Ohlasy k zápasu



Spartak – První chodská Klenčí
Miroslav Pajma, Tereza Pajmová: V první půli jsme nehráli dobře, kazili jsme jednoduché přihrávky a soupeř z toho těžil. Ve druhé půli jsme se výrazně zlepšili a po zásluze vyrovnali. Důležitá výhra.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - P. Smazal [-] , M. Holar [-] , J. Chmelík [-] , M. Holar [-] - Z. Pavel [-] (80. D. Kobes [-] ) , P. Holar [-] , M. Lorenz [-] (67. D. Lorenz [-] ) , K. Kuboušek [-] - J. Pfeifer [-] , L. Auervek [-] (76. L. Holar [-] )

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - D. Janek [-] (71. M. Hojda [-] ) , J. Houdek [-] (80. J. Sokol [-] ) , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , M. Čipera [-] , J. Čech [-] , P. Řezníček [-] (55. Z. Housar [-] ) , M. Psutka [-] , P. Osvald [-]

ŽK: 14. K. Kuboušek , 64. Z. Pavel , 87. P. Holar - 12. J. Ledvina , 22. V. Čech .
Hráči zápasu: J. Pfeifer - M. Hojda .
Místo: Chodov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - JÍLEK Aleš, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.