0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná v laufu, uspěla i v Hrádku!


Branky


0

Hosté se v nové lize rozkoukali a zapisují již třetí vítězství v řadě, které je vyneslo na aktuální desátou pozici. Hrádek je o dva body a dvě pozice pozadu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel dvou sousedů v tabulce, které před dnešním utkáním dělil jediný bod, vyzněl lépe pro hosty, kteří svého soupeře v tabulce přeskočili. Třemošná vstoupila do utkání aktivněji a poměrně brzy také mohla slavit úvodní trefu zápasu. Po necelé čtvrt hodině hry totiž kapitán hostí Eisenhammer vyslal dlouhým balónem do šance Lukáše Randu, který uspěl v souboji o míč a následně přehodil Voláka. Tatranu narostla křídla a za další necelé čtyři minuty již měli jeho hráči v zádech pohodlný náskok. Josef Dobrý obdržel křižnou příhru pokutovým územím Hrádku a následně zakončil pro protipohybu gólmana k zadní tyči. Za nedlouho poté navíc Tomáš Rusňák předvedl ukázkový tah na branku. Doslova se probojoval mezi dvěma obránci a tváří v tvář Volákovi uspěl ranou kolem nohy. Hosté tak zvládli i ve třetím utkání v řadě vyhrát poločas v poměru 3:0. 

 

Druhých pětačtyřicet minut začalo ovšem postupně patřit domácím. Ti postupně vyslali do boje hned tři mladíky ročníku 95, 98 a 99 a na hře to bylo znát. Dravé mládí hru rozhýbalo, ovšem na korigování to nestačilo. V největší šanci hlavičkoval Hrubý pouze do připraveného Motyčky. Naopak navýšit náskok mohla Třemošná po úniku Randy, ovšem ten nejenže minul, ale navíc mu byl i odpískán ofsajd. Mrzet ho to však nemuselo, jeho celek potřetí v řadě zapsal tři body, když opět předvedl jeden skvělý poločas. Hrádek naopak čeká na body již tři utkání, na alespoň vstřelenou branku dva.    



Ohlasy k zápasu


TJ Hrádek
Řepka Vratislav: „Výsledek je hrozný, byla to z naší strany tragédie. Nefunguje obrana, nevím, co k tomu dále dodat. Mladí dorostenci to ve druhé půli rozhýbali, ale nebyli jsme schopní dát gól.“

TJ Tatran Třemošná
Eisenhammer Tomáš: „První poločas jsme byli lepší, domácí jsme přehrávali. Pak jsme již hráli špatně, nějak jsme se do toho nemohli dočkat. Ale naštěstí domácí své šance nevyužili.“



Sestavy


TJ Hrádek
J. Volák [-] - V. Desort [-] (46. J. Švejda [-] ) , M. Sommer [-] , L. Nový [-] , J. Kasl [-] , A. Pérez [-] , P. Řepka [-] , J. Hrubý [-] (73. L. Trnka [-] ) , J. Valdhans [-] , M. Král [-] , D. Vilém [-] (50. T. Tvrz [-] )

TJ Tatran Třemošná
T. Motyčka [-] - J. Dobrý [-] , L. Randa [-] , L. Vít [-] , T. Rusňák [-] , J. Rozmara [-] , T. Eisenhammer [-] , V. Čechura [-] , V. Vrba [-] (75. M. Vrla [-] ) , J. Dohrmann [-] , R. Hilgart [-] (46. J. Vurm [-] )

ŽK: 57. L. Randa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KUREL Filip (N), KORECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.