0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kubice využila zaváhání Osvračína a poskočila do čela tabulky


Branky


63. D. Stróž , 80. D. Mai
0

 

V dalším kole přivítal na svém hřišti Blížejov hosty z České Kubice, kteří před tímto zápasem figurovali na druhém místě a pokud si chtěli udržet kontakt s vedoucím Osvračínem, museli v dnešním zápase bodovat. To se jim nakonec podařilo a protože vedoucí tým prohrál, dostala se Česká Kubice po výhře 2:0 do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas přinesl šance na obou stranách

 

Dnešní duel přihrál domácímu Blížejovu atraktivního soupeře z čela tabulky. Přijeli hráči České Kubice. A byli to domácí, kteří měli několik šancí na to, aby dokázali změnit skóre ve svůj prospěch. Ale jejich šance zůstaly bohužel bez úspěchu, ani hosté se neprosadili a tak se rodil bezgólový první poločas. Největší šanci na změnu skóre měli na svých kopačkách hráči domácího Blížejova, kdy po nahrávce Duchoně nepřesně mířil Radek Rác. A tak o přestávce byli asi spokojenější právě domácí, kteří drželi nadějný výsledek.

Chyby domácích v obraně hosté dokázali potrestat

 

I ve druhém poločase bylo k vidění několik šancí n obou stranách. Tentokrát se ale skóre již měnilo. V 63 minutě vystřelil hostující Dominik Stróž a ač střela mířila na brankáře, smolně zapadla až za jeho záda. Hosté se ujali vedení. Deset minut před koncem zápasu přišlo konečné rozhodnutí z kopačky Daniela Maie, který využil nepřesnosti v obraně, kdy se vysunul Václav Vilím a hosté se tak dostali do přečíslení, které dokázali využít a upravit na konečných 2:0 ve svůj prospěch. Česká Kubice se po výhře dostala do čela tabulky, čemuž pomohla i prohra vedoucího Osvračína.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blížejov
René Bárta: Zasloužená výhra pro hosty




Sestavy


TJ Sokol Blížejov
J. Pagáč [-] - J. Duchoň [-] , R. Rác [-] , V. Jakubše [-] , K. Cibulka [-] (46. R. Nauš [-] ) , J. Kadera [-] , P. Vilím [-] , M. Rendl [-] , V. Kokaisl [-] , M. Kolář [-] , V. Vilím [-]

TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - L. Neumann [-] , T. Procházka [-] (83. L. Sivera [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Mai [-] , M. Kubica [-] (75. M. Výboštek [-] ) , D. Anderle [-] , J. Baar [-] , D. Martin [-] , D. Stróž [-] , K. Strejc [-]

ŽK: 38. P. Vilím , 83. M. Rendl .
Hráči zápasu: J. Duchoň .
Místo: Blížejov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - KNOPP Jaroslav (N), HARTL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.