3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby nestačily na Koloveč a připsaly si osmou porážku sezony


Branky


0

 

Další duel desátého kola svedl dohromady týmy Kolovče a Všerub. Domácí Koloveč doma ještě neprohrála, naopak hosté neměli na svém kontě ani bod z venkovního hřiště. Čekalo se na to, jestli domácí hráči potvrdí domácí neporazitelnost a nebo hosté překvapí a poprvé venku zabodují. Nakonec se překvapení nekonalo, domácí si s Všeruby poradili a po výhře 3:1 okupují klidný střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dalším soupeřem domácí Kolovče byli hráči Všerub, kteří by rádi poprvé venku zabodovali a odlepili se tím spodních pater tabulky. Domácí byli v úvodu zápasu lepším týmem a také šli jako první do vedení, když po čtrnácti minutách využil chybu hostů Constantin Danescu. A za pár minut bylo ještě hůř, to když přesně zamířil nejlepší střelec soutěže Tomáš Homolka. Poločas tak lépe zvládli domácí hráči Kolovče, kteří si vytvořili dvoubrankový náskok.

Hosté neproměnili šance a tak Koloveč trestala

 Ve druhém poločase se hra přeci jen malinko srovnala hlavně zásluhou hostů, kteří se více tlačili do zakončení. Podařilo se jim i snížit zásluhou Václava Hrubého hned z kraje poločasu. Měli pak i možnost vyrovnat, ale svou šanci promarnili. Definitivně jim tak o pět minut později sebral vítr z plachet domácí Karel Tomášek, který dal vítězný gól a zajistil tak Kolovči tři body. Hosté prohráli po osmé v této sezoně a dál se pohybují na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Všeruby
Kruml: Lidem se asi fotbal líbil. Koloveč si výhru zasloužila



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
T. Kasl [-] - M. Diviš [-] , L. Polák [-] , J. Velíšek [-] , M. Záhrobský [-] - T. Bozděch [-] (63. K. Kacerovský [-] ) , M. Sušický [-] (57. R. Denk [-] ) , J. Vyhnal [-] , K. Tomášek [-] - C. Danescu [-] , T. Homolka [-] (51. J. Souček [-] )

TJ Sokol Všeruby
V. Pareský [-] - R. Vávra [-] (59. J. Vávra [-] ) , V. Kruml [-] , P. Dědek [-] - M. Votava [-] , J. Červeňák [-] , R. Čára [-] , K. Šimovič [-] (59. J. Filipovič [-] ) , V. Polák [-] , V. Hrubý [-] (69. T. Belanec [-] ) , Š. Vidmuch [-]

ŽK: 75. K. Kacerovský , 79. L. Polák - 22. R. Čára , 45. V. Kruml , 60. Š. Vidmuch , 80. V. Polák .
Hráči zápasu: R. Čára .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Plzák Martin - HELGET Václav, VOGELTANZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.