2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějný začátek zápasu do konce nevydržel


Branky


0

 

Na hřišti Postřekova se v dalším kole představili hráči Blížejova, kteří po dvou prohrách zase chtěli bodovat. Začátek zápasu jim ale podle představ asi nevyšel, neboť velice brzy prohrávali o dvě branky. Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase dokázali vývoj utkání otočit a nakonec vyhrát. Domácím se velmi dobrý start do zápasu nepodařilo udržet a podruhé za sebou doma ztratili všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Postřekova do zápasu

 

Postřekov v dalším zápase na domácím hřišti hostil tým Blížejova, který si dělal zálusk na body po dvou prohrách. Domácí ale z kraje zápasu byli proti, neboť od začátku byli lepší a svou převahu zúročili hned po pár minutách. V páté minutě přesně mířil Michal Krutina. I nadále domácí tvrdili muziku, kdy se projevila jejich zkušenost a přesnými přihrávkami nechali hosty běhat. Ve 20 minutě navíc přidali druhou trefu, o kterou se postaral Petr Bartoň. Hosté byli zralí na debakl, ale žádná další střela se do jejich sítě nedostala a tak měli domácí náskok pouze dvou branek. Navíc, ke konci poločasu se hostům podařilo snížit zásluhou Radka Ráce a tak o poločase zůstalo domácím hubené vedení.

Zemětřesení v šatně přineslo Blížejovu kýžený efekt

 

Druhý poločas byl úplným opakem toho prvního. Hosté měli o přestávce v šatně bouřlivou debatu a jak se později ukázalo, padla na úrodnou půdu. Dvě minuty po začátku druhé půle hosté srovnali zásluhou Jana Kadery. Na hřišti byl úplně jiný tým Blížejova. Byla vidět zlepšená hra a dostávali se i více do zakončení. Pomalu začali domácí přehrávat, bylo znát, že domácím začínají ubývat síly. V 77 minutě po gólu Karla Cibulky hosté dokonali obrat v zápasu a šli poprvé do vedení. To jim nakonec vydrželo až do konce, ale v samotném závěru jim hodně zatrnulo, protože domácí nastřelili tyč. To ale na tom, že hosté vyhrají, již nic nezměnilo a tak Blížejov po dvou prohrách veze všechny body ze hřiště Postřekova, který ztratil po nadějném úvodu dvougólové vedení a pak i celý zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Blížejov
René Bárta: Po prvním poločase jsme byli zralí na debakl. Druhá půle byla opačná. Zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - R. Janeček [-] , M. Faina [-] , M. Beroušek [-] , J. Buček [-] , P. Bartoň [-] , P. Kuželka [-] , M. Krutina [-] , M. Veber [-] , J. Steinberger [-] , A. Pareský [-]

TJ Sokol Blížejov
J. Pagáč [-] - R. Rác [-] , J. Duchoň [-] , M. Koutník [-] , K. Cibulka [-] , T. Majcík [-] , J. Kadera [-] , M. Rendl [-] , V. Kokaisl [-] , V. Jakubše [-] , M. Kolář [-]

ŽK: 30. M. Veber , 52. M. Beroušek , 85. J. Vavřík , 87. J. Steinberger - 89. J. Kadera .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Rada Jiří - ZAVADIL Jan, PARESKÝ Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.