0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn uštědřil domácím lekci z produktivity


Branky


0

 

Loko Hostouň byla v této sezoně až do dnešního duelu doma neporažena, hosté naopak neměli dobrou bilanci ze hřišť soupeřů. Vše změnil až tento zápas, který pro sebe rozhodli právě hosté, kteří navíc domácí hráče školili z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance můžou domácí mrzet

 

Dnešní kolo svedlo dohromady sousedy v tabulce. Domácí Hostouň, která doma ještě neprohrála a hosty z H. Týna, kteří naopak na hřištích soupeřů moc nevynikají. Od začátku to byl hodně vyrovnaný zápas, kde byly šance na obou stranách. Moc střel ale nemířilo na branku. Bylo to o tom, kdo z aktérů dokáže některou střelu vtěsnat mezi tři tyče. Jako první se prosadili hosté, kteří deset minut před koncem poločasu šli do vedení zásluhou Marka Falouta. Byl to jediný přesný zásah v této půlce a tak se do šaten šlo lépe hostujícímu týmu.

 

 I druhá půlka byla vyrovnaná. Ani jednomu z týmů se nepodařilo nějakým trvalým tlakem přehrát soupeře. Domácí i nadále spalovali své šance a tak opět skórovali hosté. V 55 minutě pečetil jejich výhru Jan Černík a H. Týn tak poprvé na hřišti soupeře vyhrál. Domácím ukázali lekci z produktivity, jelikož za celý zápas měli tři, možná čtyři střely mezi tyče a byly z toho dva góly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Loko Hostouň
Tomáš Sova: Vyrovnané utkání. Hosté své šance využili, my jsme jich měli víc, ale nedali jsme je.




Sestavy


TJ Loko Hostouň
K. Fichtl [-] - L. Černý [-] , J. Lešek [-] (56. L. Šindelář [-] ) , M. Lerch [-] (77. P. Veber [-] ) , J. Černý [-] - M. Šinál [-] , M. Tomášek [-] , J. Cingroš [-] (86. J. Vokáč [-] ) , J. Marek [-] - J. Forst [-] (46. P. Kovařík [-] ) , T. Lešek [-] -

FC Dynamo Horšovský Týn B
D. Mathauser [-] - M. Falout [-] (86. O. Mothejzík [-] ) , P. Vavřička [-] , J. Tauber [-] (72. D. Mach [-] ) , J. Černík [-] (61. L. Černý [-] ) , Z. Rubáš [-] , M. Bouda [-] , J. Jurko [-] , V. Šperl [-] , M. Konopík [-] , M. Komárek [-]

ŽK: 18. J. Černý , 43. J. Cingroš , 60. M. Lerch , 68. T. Lešek , 91. L. Černý - 15. J. Černík , 43. Z. Rubáš , 76. J. Jurko .
Místo: Hostouň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - PITNER Zbyněk (N), KUBŮ Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.