Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posila z A týmu pomohla k demolici Krchleb


Branky


0

 

Slavoj Koloveč v osmém kole přivítala na domácím hřišti hráče Sokola Krchleby. Domácí zatím na domácí půdě neprohráli, hoté z Krchleb si ze hřišť soupeřů přivezli zatím jen bod za remízu 0:0 v druhém kole na hřišti Kvíčovic. Koloveč posílil poprvé v této sezoně hráč z A týmu, pro tento zápas to byl Tomáš Bozděch a tak se čekala ofenzivní hra, která nakonec domácím vyšla na sto procent. A byl při tom právě i Bozděch, který se podepsal pod vysokou výhru dvěma přesnými zásahy a to i přesto, že odehrál pouze jeden poločas a pár minut druhého. Za zmínku však stojí i moment, kdy za stavu 6:0 pro domácí hosté úmyslně zahodili penaltu pro nafilmovaný pád v pokutovém území.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaspali začátek zápasu a Koloveč to trestala

 

Dnešní duel svedl dohromady Koloveč a Krchleby a od začátku se bylo na co dívat. Hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří se prosadili již ve druhé minutě a branku si připsal Tomáš Bozděch, který pro tento zápas posílil Koloveč z A týmu. Hosté se ale nevzdali a vytvořili si i nějaké šance na vyrovnání, ale domácí gólman Tomáš Kasl nejednou svůj tým podržel. I přesto byli v této fázi utkání lepší hosté z Krchleb. Po nevyužitých šancích se skóre měnilo až v závěru poločasu, kdy druhou branku v zápase vsítil hlavoou Tomáš Bozděch po centru Karla Tomáška a dal tak domácím dvougólové vedení v poločase.

Rozhodl třetí gól

 

Druhý poločas začal stejně jako ten první a velice záhy po jeho začátku se opět prosadili domácí, kdy úspěšným střelcem byl tentokrát Constantin Danescu. To byl zřejmě klíčový moment celého utkání, protože hosté na to již nedokázali reagovat a bylo prakticky po zápase. Kolovečtí převzali iniciativu a přidali ještě čtyři branky, které definitivně určily výsledek zápasu. Nejprve to byl v 58 minutě opět Danescu, o šest minut později přidal pátou branku nejlepší střelec soutěže Tomáš Homolka a v 73 minutě tentýž hráč zvyšoval již na 6:0. Za tohoto stavu se ke slovu dostali i hosté, kteří dostali výhodu pokutového kopu za faul ve vápně. Jediný, kdo ten faul ale viděl, byl zřejmě rozhodčí, protože ostatní byli velice překvapeni tímto rozhodnutím. K exekuci se postavil hostující Petr Farkaš, který provedl něco, co se vidí málokdy i na daleko vyšší úrovni. Protože ani on nebyl s verdiktem za jedno s rozhodčím, ukázal všem gesto Fair Play a kopl penaltu přímo do rukou domácího gólmana. Za to si zaslouží nejen on, ale celý tým Krchleb, náš obdiv. Výsledek tak pečetil sedmý gól v síti hostů, o který se postaral tři minuty před koncem Karel Tomášek. Domácí si tak udrželi neporazitelnost na svém hřišti, ale sluší se podotknout, že to hosté neměli jednoduché, protože se jim v průběhu zápasu zranili čtyři hráči a bylli nuceni dohrávat v devíti lidech v poli. O dva zraněné se jim postarali navíc i domácí svými tvrdými zákroky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč B
Tomáš Homolka: Rozhodl až třetí gól, do té doby to bylo vyrovnané.

SK Krchleby 1921
Pavel Strousek: Zaspali jsme začátek zápasu, pak jsme hru srovnali a měli jsme i převahu. Ale nedáváme góly.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
T. Kasl [-] - M. Diviš [-] (60. J. Velíšek [-] ) , L. Polák [-] (70. J. Kadlec [-] ) , T. Mastný [-] , M. Záhrobský [-] - T. Bozděch [-] (53. J. Souček [-] ) , K. Tomášek [-] , J. Vyhnal [-] , M. Sušický [-] - C. Danescu [-] , T. Homolka [-]

SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - P. Bláha [-] , M. Koriťák [-] , J. Krutina [-] , L. Sekereš [-] (66. R. Šaraj [-] ) - P. Farkaš [-] , V. Všechovský [-] , T. Krejčí [-] (58. D. Bozděch [-] ) , K. Bláha [-] - M. Doležal [-] , M. Gabriel [-]

ŽK: 71. T. Mastný , 77. M. Sušický - 31. M. Gabriel , 71. M. Doležal , 74. R. Šaraj , 79. M. Koriťák .
Hráči zápasu: T. Kasl , T. Bozděch , C. Danescu .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Zavadil Jan - HRUDIČKA Josef (N), DOLEŽAL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.