8:2
(3:1)
30. J. Buček
75. J. Váchal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň si s chutí zastřílela


Branky


4. P. Jarina , 23. P. Jarina , 40. T. Lešek , 47. T. Lešek , 55. M. Šinál , 65. D. Frank , 76. A. Pareský (vl.) , 86. M. Tomášek - 30. J. Buček , 75. J. Váchal (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posily z Bělé se dnes vyplatily

 

Dnešní zápas se dá shrnout v několika málo slovech. Jednalo se o jednoznačnou záležitost, kdy domácí byli po celý průběh lepším týmem, měli i více šancí. Hodně tomu pomohly i posily z Bělé, s kterou má domácí Hostouň farmu. Hlavně byl hodně vidět Pavel Jarina, který načal gólový účet dnešního zápasu, aby po půl hodině hry přidal svou druhou trefu. O poločase pak střídal, ale i tak stihl dát dvě branky. V prvním poločase zahrozili i hosté, kteří dokázali snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Jana Bučka, ale dvougólové vedení domácím ještě do poločasu vrátil Tomáš Lešek.

Domácí rozhodli po dvaceti minutách

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Domácí byli lepší a dokázali to zužitkovat i gólově. V tomto zápase jim vycházelo téměř vše. Dvě minuty po zahájení druhého poločasu svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení domácích Tomáš Lešek na rozdíl tří branek, za dalších osm minut to bylo již 5:1 zásluhou domácího kapitána Martina Šinála. O deset minut později další řebíček zatloukl Dominik Frank a yvpadalo to na debakl. Hosté z Postřekova patnáct minut před koncem dokázali snížit, postaral se o to Josef Váchal, který proměnil pokutový kop. Poslední slovo ale měli opět domácí, kteří byli zjevně při chuti. Střela jejich kapitána se odrazila od Pareského a tak mu nebyla připsána. To však neměnilo nic na věci, že byla zapsána na konto domácího celku. Poslední gól tohoto zápasu dal čtyři minuty před  koncem Miroslav Tomášek a pečetil tak vysoké vítězství Hostouně v utkání s Postřekovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Loko Hostouň
Tomáš Sova: Jednoznačné utkání od začátku do konce




Sestavy


TJ Loko Hostouň
K. Fichtl [-] - J. Lešek [-] (55. K. Pangrác [-] ) , M. Tomášek [-] , M. Lerch [-] , J. Černý [-] - J. Marek [-] (76. V. Iščenko [-] ) , J. Cingroš [-] (60. D. Frank [-] ) , P. Jarina [-] (48. M. Pustovojt [-] ) , M. Šinál [-] - T. Lešek [-] , J. Forst [-] (70. P. Kovařík [-] ) -

TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - M. Veber [-] , J. Váchal [-] , J. Zdráhal [-] , J. Steinberger [-] , A. Pareský [-] , L. Ledvina [-] (70. M. Faina [-] ) , R. Janeček [-] (46. M. Cibulka [-] ) , M. Gibfried [-] , J. Buček [-] , F. Kreuz [-] (55. M. Beroušek [-] )

ŽK: 57. J. Zdráhal .
Hráči zápasu: M. Lerch .
Místo: Hostouň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Karel - PITNER Zbyněk (N), POLÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.