L. Černý 61. (vl.)
T. Homolka 63.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce vyzněl lépe pro Koloveč


Branky


61. L. Černý (vl.) , 63. T. Homolka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více šancí, hostující gólman Karel Fichtl ale čaroval.

 

Duel sousedů v tabulce, kdy domácí Koloveč hostila celek Hostouně, přinesl fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. V prvním poločase byli lepší domácí, kteří měli i několik ložených šancí. Ty však vychytal gólman Hostouně Karel Fichtl a držel tak svůj tým nad vodou. První poločas i přes několik šancí skončil bezbrankovou remízou. 

 

Hostouň více střílela, Koloveč dávala góly

 

Druhý poločas byl již vyrovnaný. Šance měli i hosté, kteří ale neproměňovali. První gól ale přeci jen dali hosté z Hostouně, ale do vlastní branky. Smolným střelcem byl Luboš Černý v 61 minutě. Zanedlouho měl velkou šanci na vyrovnání Petr Kovařík, ale nedal. A tak se ke slovu dostalo staré známé pořekadlo nedáš - dostaneš. Ihned z protiútoku se měnilo skóre na domácí straně. Autorem branky byl nejlepší střelec soutěže Tomáš Homolka, který zajistil pohodlné vedení pro svůj tým. Gólový účet tohoto zápasu byl tímto uzavřen a nic na tom nezměnilo ani vyloučení hostujícího Jana Cermana. Domácí tak kromě sedmi žlutých karet dokázali i skórovat a připsali si tři body po výhře 2:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Loko Hostouň
Tomáš Sova: Nebyli jsme slabší, ale domácí měli lepší zálohu i útok. My jsme více stříleli, ale nedokázali jsme trefovat. Naopak oni ano.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
M. Adamec [-] - M. Diviš [-] , T. Mastný [-] , M. Sušický [-] , M. Záhrobský [-] - Š. Waldmann [-] (75. M. Pluhař [-] ) , J. Vyhnal [-] (83. L. Polák [-] ) , K. Tomášek [-] , T. Šlajs [-] (14. M. Duchoň [-] ) - C. Danescu [-] , T. Homolka [-]

TJ Loko Hostouň
K. Fichtl [-] - P. Veber [-] (59. J. Marek [-] ) , M. Lerch [-] , L. Černý [-] , K. Pangrác [-] - M. Šinál [-] , D. Frank [-] , M. Tomášek [-] (81. L. Šindelář [-] ) , J. Rampas [-] - J. Cingroš [-] (62. J. Cerman [-] ) , P. Kovařík [-] (73. P. Cingroš [-] ) -

ŽK: 17. M. Sušický , 24. C. Danescu , 57. K. Tomášek , 70. Š. Waldmann , 81. M. Diviš , 83. T. Mastný , 88. T. Homolka - 19. J. Cingroš , 55. D. Frank , 75. J. Cerman , 78. M. Šinál . ČK: 82. J. Cerman .
Hráči zápasu: P. Veber .
Místo: Únějovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - ČÍŽEK Bohuslav (N), PITNER Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.