6:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milavče konečně v ideální sestavě


Branky


11. M. Šot , 30. J. Šot , 31. M. Hranai , 56. J. Šot , 81. J. Šot , 90. J. Šot - 45. P. Vavřička , 87. Z. Rubáš
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

 

Milavče má od začátku sezony problém se sestavením týmu a tak se čekalo, jestli se jim konečně podaří postavit ideální formaci v plném počtu hráčů. To se na zápas proti Horšovskému Týnu nakonec povedlo a v zápase i na výsledku to bylo hned znát. Domácí šli brzy po zahájení do vedení, o které se postaral Martin Šot. Po půl hodině hry to bylo již 3:0 zásluhou Martina Hranaie a Jakuba Šota, pro kterého to byl jen začátek gólového představení v tomto zápase. Hosté těsně před přestávkou gólem do šatny snížili zásluhou Petra Vavřičky a tak o poločase byli spokojenější hráči Milavče, kteří měli dvougólový náskok.

Gólové představení Jakuba Šota

 

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostům, které nabudil gól do šatny, jenže své šance nedokázali využít. Ke slovu se tak dostal opět Jakub Šot, který deset minut po zahájení druhé půle vrátil domácím tříbrankové vedení. Deset minut před koncem pak přidal svou třetí branku a navýšil vedení domácích již na 5:1. Hostům se podařilo ještě snížit v závěru zápasu gólem Zdeňka Rubáše, ale poslední slovo měl opět domácí Jakub Šot, který čtvrtým gólem v zápase pečetil výhru Milavče nad H. Týnem v poměru 6:2. Díky jeho brankovému přídělu tak berou domácí všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Milavče
Jiří Dojčár: Myslím si, že jsme je přehráli. Ze začátku druhé půle byli chvíli lepší hosté. Konečně jsme měli vícečlenou sestavu a odehráli jsme zápas tak, jak jsme měli.




Sestavy


TJ Sokol Milavče
J. Královec [-] - M. Příbek [-] , L. Klukan [-] (46. D. Kněz [-] ) , J. Dojčar [-] , M. Hranai [-] - D. Jurko [-] (73. J. Dufek [-] ) , K. Wendl [-] , M. Šot [-] , T. Vondráček [-] - J. Šot [-] , V. Krčma [-] -

FC Dynamo Horšovský Týn B
D. Mathauser [-] - M. Bouda [-] (46. L. Černý [-] ) , J. Babka [-] , M. Konopík [-] , V. Šperl [-] (64. L. Votava [-] ) , P. Vavřička [-] , Z. Rubáš [-] , O. Mothejzík [-] , J. Tauber [-] , D. Mach [-] , J. Jurko [-]

ŽK: 34. J. Šot , 49. J. Dojčar , 83. M. Šot - 53. D. Mach , 74. J. Jurko , 80. Z. Rubáš . ČK: 77. D. Mach .
Hráči zápasu: M. Šot , J. Šot .
Místo: Milavče. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Rada Jiří - KŘEPEL Josef (N), TOMÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.