J. Váchal 30. (p.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov potvrdil remízového krále


Branky


30. J. Váchal (p.) - 54. F. Mleziva
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól určil poločasového lídra

 

Postřekovští hostili na domácím hřišti v dalším kole Kvíčovice, které v posledním čtyřech kolech bodovaly. Naopak domácí měli na svém kontě již tři remízy a v tomto ohledu kralovaly soutěži. Oba týmy nebyly kompletní a tak se v prvním poločase nebylo až tak moc na co dívat. Hráči nenabídli žádnou atraktivní podívanou a tak za zmínku stojí jen jedna gólová situace ze 30 minuty, kdy po ruce hostujícího obránce měli domácí výhodu pokutového kopu. Té se ujal Josef Váchal, bezpečně proměnil a poslal tak domácí do vedení, které jim vydrželo až do konce poločasu. 

Posily z A týmu tři body nakonec nepřinesly

 

Domácí do druhého poločasu posílilo několik hráčů z A týmu a začal se hrát lepší a na šance bohatší fotbal. Hrálo se nahoru dolů, šance byly na obou stranách hřiště. Hostující gólman Jan Čížek ale likvidoval pokusy domácích hráčů. Ke slovu se tak po pěkné kombinaci dostali hosté z Kvíčovic, kteří dokázali v 54 minutě vyrovnat zásluhou Františka Mlezivy. Do konce zápasu to byl ale bohužel poslední gólový příspěvek a tak domácí potvrdili krále remíz, když ze šesti odehraných kol remizovalli hned čtyřikrát. Naopak hosté z Kvíčovic popáté za sebou bodovali, tentokrát za remízu 1:1.

Jan Čížek kraloval a tak Kvíčovice berou druhý bod

 

Ke slovu přišly penalty, které měli určit majitele dodatečného bodu z tohoto utkání. Vyznamenal se hostující gólman Jan Čížek, který dokázal zlikvidovat dva pokusy domácích střelců a díky němu mají druhý bod Kvíčovice.



Ohlasy k zápasu



SK Slovan Kvíčovice
Tomáš Klesa: Byl to vyrovnaný zápas, ikdyž v první půli to bylo o ničem. Hodně nás podržel brankář, který zlikvidoval několik šancí a pak chytil v rozstřelu dvě penalty.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - J. Steinberger [-] (63. M. Beroušek [-] ) , M. Veber [-] , J. Zdráhal [-] , J. Váchal [-] (78. J. Vavřík [-] ) , A. Pareský [-] , R. Janeček [-] , M. Faina [-] , J. Buček [-] , P. Bartoň [-] , M. Krutina [-] (65. J. Steinberger [-] )

SK Slovan Kvíčovice
J. Čížek [-] - M. Dymek [-] , T. Klesa [-] , L. Forst [-] , J. Jílek [-] (46. P. Leider [-] ) , M. Demitrov [-] , R. Červeňák [-] , L. Majer [-] , R. Červeňák [-] , P. Procházka [-] (70. P. Piotrowski [-] ) , F. Mleziva [-]

ŽK: 46. R. Janeček - 60. L. Majer , 79. R. Červeňák .
Hráči zápasu: J. Čížek .
Místo: Postřekov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hálek Pavol - KAPIC Jindřich (N), PAVLÍK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.