2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krchleby nestačily na druhý tým tabulky


Branky


26. P. Farkaš , 27. D. Gust - 21. K. Strejc , 33. D. Martin , 84. M. Kubica , 94. D. Mai
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

 

Druhý tým tabulky Česká Kubice přijel k zápasu na hřiště Sokola Krchleby potvrdit pozici na čele tabulky. Domácí ale svou kůži nedávají zadarmo a také to bylo na začátku zápasu znát. Šance byly na obou stranách, ale s jejich proměňováním to bylo horší. Což bývá v posledních zápasech slabinou hlavně domácích hráčů Sokola Krchleby. Však také první šanci využili právě hosté, kteří šli do vedení po dvaceti minutách prvního poločasu po chybě domácí obrany. Šťastným střelcem byl jejich kapitán Karel Strejc, který se pravidelně zapisuje do střelecké listiny. Krchlebští však dokázali tento nástup zachytit, přitlačili soupeře a podařilo se jim vyrovnat po pěti minutách zásluhou Petra Farkaše. O minutu později dokonal obrat Dominik Gust a domácí poprvé vedli. Vypadalo to, že se konečně bude dařit i v proměňování šancí. Leč opak byl pravdou a gól dávali naopak hosté. Zhruba deset minut před koncem poločasu vyrovnal Martin Duraj po chybě domácího gólmana. Stejným poměrem skončil i poločas.

Domácí nezvládli konec poločasu.

 

Ve druhém poločase se hlavně domácí snažili s výsledkem něco udělat. Šance na to byly, ale postupem času jako by jim docházely síly. Aktivitu převzali hostující hráči a měli i více ze hry. Definitivní pojistka výsledku přišla až v samém závěru zápasu, kdy nejprve v 84 Martin Kubica poslal opět hosty do vedení a ve čtvrté minutě nastavení pečetil výhru Daniel Mai. Hosté si tak vezou výhru ze hřiště Krchleb a domácí opětovně dojeli na neproměňěné šance.



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Pavel Strousek ( Krchleby ): Pořád stejná písnička, spousta šancí, ale neproměníme je. Ve druhém poločase nám došly síly a soupeř dvěma góly rozhodl.




Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - J. Hruška [-] , M. Schwager [-] (46. V. Voves [-] ) , L. Sekereš [-] , J. Krutina [-] - K. Bláha [-] (84. P. Demitrov [-] ) , V. Všechovský [-] , D. Gust [-] - M. Gabriel [-] (46. T. Krejčí [-] ) , P. Farkaš [-] (74. D. Bozděch [-] ) , P. Bláha [-] -

TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - M. Malý [-] (56. T. Dvořák [-] ) , M. Kubica [-] (92. O. Grešo [-] ) , D. Mai [-] , J. Baar [-] , D. Martin [-] (56. D. Anderle [-] ) , D. Stróž [-] , K. Strejc [-] , J. Krakeš [-] , L. Neumann [-] , P. Strnad [-]

ŽK: 50. J. Krutina , 64. P. Bláha , 89. L. Sekereš - 23. P. Strnad , 65. K. Strejc .
Místo: Krchleby. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - ROTH Zbyněk (N), ŠPAČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.