1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová ve valašském derby šokovala domácí Štítnou nad Vláří


Branky


4

Valašské derby bylo k vidění v nedělním odpoledni ve Štítné nad Vláří. Hostující Nevšová přivezla i slovenské legionáře a na jejim výkonu to bylo znát. Nevšovou poslal do vedení po patnácti minutách hry kanonýr Tomšů. Hosté ve druhé půli přidali druhou trefu. Domácí deset minut před koncem utkání ještě zdramatizovali, ale poslední slovo měl v samotném závěru opět snajpr Václav Tomšů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek poslal do vedení Tomšů

Zápas ve Štítné nad Vláří  jsme začali svižně a snažili se kombinační hrou dostat domácí pod tlak. Hned v úvodu se dostal do šance Peter Stratený, jeho lob však těsně minul bránu. Následně však po jeho přihrávce poslal do průniku Vaška Tomšů a ten nás už v 15. minutě poslal do vedení. Soupeř se snažil vyrovnat, ale naše obrana včetně gólmana byla pozorná a nepřipustila změnu skóre a jeddnobrankové vedení tak vydrželo do poločasu. První poločas valašského derby tak vyzněl lépe pro hostující tým, ale před druhou půlí bylo vše ještě otevřené," hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Nevšové.

Hosté dokázali cennou výhru uhájit

Ve druhé půli se do šancí dostali i domácí, ale jejich střely buď zlikvidoval náš gólman nebo branku minuly. Po rohovém kopu, který zahrával Aleš Urbánek se nám podařilo skórovat podruhé, kdy se nemýlil Miro Kuric. Štítná nad Vláří se tlačila dopředu, zahrávala řadu rohových kopů i se dostávala do pokutového území. Z tohoto tlaku pramenila branka Malaníka v 80. minutě a zápas tak domácí ještě zdramatizovali. Nicméně poslední slovo jsme měli my, kdy po standartní situaci střelu Honzy Solaříka gólman ještě vyrazil, ale na následnou dorážku Vaška Tomšů už byl krátký. Tři cenné body v derby jsme získali o bojovném výkonu," viděli druhé dějství činovníci TJ Sokol Nevšová.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: Bohužel jsme nedokázali proměnit šance. Soupeř ano a proto vyhrál.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V utkání jsme zaslouženě zvítězili a odčinili tím porážku z minulého týdne na domácí půdě. Tři body ze Štítné nad Vláří jsou pro nás velmi cenné.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Fojtík [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] , D. Hnilo [-] , T. Vaculík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , P. Malaník [-] , M. Hnaníček [-] , M. Maniš [-] (67. J. Liška [-] ) , F. Januška [-] (73. O. Hnilo [-] )

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - D. Blanař [-] (87. J. Hořák [-] ) , R. Kvěťák [-] (80. J. Solařík [-] ) , P. Stratený [-] (90. L. Rudecký [-] ) , M. Kuric [-] , A. Urbánek [-] , M. Toman [-] , J. Kovář [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] (59. M. Böhm [-] ) , V. Tomšů [-] (90. T. Václavík [-] )

ŽK: 16. F. Januška , 57. P. Malaník , 84. D. Kořenek , 87. D. Hnilo - 37. J. Kovář , 44. P. Stratený , 83. A. Urbánek .
Hráči zápasu: P. Malaník - M. Křížek , V. Tomšů .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - PROKŮPEK Kamil, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Skopalík
Tip experta: výhra domácích

Štítná nad Vláří si v derby připíše tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích