1:2p.
(1:0)
90. K. Majkrič (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová přišla o výhru s Kvasicemi až v nastaveném času


Branky


10. J. Kovář - 90. K. Majkrič (p.)
4

Nevšová nastoupila k utkání bez svého kanonýra Václava Tomšů. Domácí se ujali vedení již v 10. minutě z kopačky Kováře. Hosté srovnali až v nastaveném času, kdy sudí Zicháček nařídil velmi přísný pokutový kop. V penaltovém dramatu mohl rozhodnout exligový Aleš Urbánek, branku ale přestřelil. Bod navíc tak putuje na Hanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Kovář

Z facebooku TJ Sokol Nevšová:

První branka přišla již v 10. minutě, kdy se nejlépe v pokutovém území zorientoval Kovář. Následně ve 14 minutě byl tento hráč nešetrně v pokutovém území atakován (viz video tvcom-čas 12.58) bez povšimnutí hlavního sudího. Poločas tak skončil naší těsnou výhrou i když jsme měli více ze hry. Druhá půle začala tlakem hostů, dostávali se do pokutového území častěji, zahrávali standartní situace. Náš gólman byl však pozorný a nedovolil změnu skóre. 10. minut před koncem jsme soupeře zavřeli v pokutovém území, kde byli ale naši hráči nešetrně atakování gólmanem, který měl za nešetrný zákrok bez míče při rohu na Martina Bohma obdržet druhou žlutou a následně červenou kartu. Kartu obdržel jiný hráč a roh se neopakoval... Poslední slovo tak měl opět hlavní sudí Zicháček v 90.minutě, kdy po vzájemném střetu hráčů domácího a soupeře mimo pokutové území, posoudil toto jako pokutový kop - viz video tvcom. Ten soupeř proměnil a zápas tak skončil remízou, na penalty, tak zvítězil soupeř v poměru 11-12.

 

Hosté dokázali ještě vyrovnat

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 12:11



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Hlavní sudí utkání nezvládl. Naši hráči bojovali a sahali po vítězství, ale boj s větrnými mlýny je marný.

FC Kvasice
web Kvasic:



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - J. Solařík [-] (81. J. Hořák [-] ) , D. Blanař [-] (52. M. Böhm [-] ) , R. Kvěťák [-] , P. Stratený [-] , M. Kuric [-] , A. Urbánek [-] , M. Toman [-] , J. Kovář [-] , J. Fuksa [-] , R. Vašička [-] (73. M. Gabko [-] )

FC Kvasice
R. Stratil [-] - J. Baculák [-] , R. Zapletal [-] (40. D. Drápal [-] ) , K. Lepša [-] - D. Chytil [-] , M. Pulkert [-] (53. K. Majkrič [-] ) , P. Vojtášek [-] , D. Stratil [-] - M. Neubert [-] , J. Ferko [-] (71. M. Panák [-] ) - M. Třasoň [-]

ŽK: 81. J. Solařík , 90. J. Kovář , 90. J. Hořák - 54. D. Drápal , 81. R. Stratil , 81. J. Baculák , 83. M. Neubert .
Hráči zápasu: P. Stratený , M. Toman - K. Lepša , R. Stratil .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - NEUBAUER Kamil, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Machala
Tip experta: výhra domácích

Nevšová v domácím prostředí Kvasice porazí

Tip: výhra domácích